Obavijesti

News

Komentari 15

Louie obožava izležavanje na kauču, duge šetnje i fine kupke

Louie obožava izležavanje na kauču, duge šetnje i  fine kupke
8

Sedam mjeseci stara i 20 kilograma teška patuljasta svinja Louie ne mora strahovati da će jednog dana završiti na nečijem tanjuru. Ona živi bolje nego neki ljudi

VIDEO

Sedam mjeseci stara i 20 kilograma teška patuljasta svinja Louie ne mora strahovati da će jednog dana završiti na nečijem tanjuru. Daleko od toga, Louie živi bolje nego mnogi ljudi.

Danny Brennan (36) i njegova djevojka Emma Hithcock (32) iz Brightona prilično su razmazili svog kućnog ljubimca, javlja Daily Mail.

Louija šetaju na uzici u parku, kupaju ga u kadi i peru mu zube, s njima se izležava na kauču pred televizijom. Par godišnje potroši preko 2000 funti samo na Louijevu dijetnu hranu.

- Obožava voće i salate. Louie je velika izjelica i moramo uvijek paziti da ne ostane sam u blizini stola. Naučio je kako se popeti na stolac i ukrasti hranu - kaže Danny.

Spoilt pig

Navikao na njihovu pažnju, Louie često ima ispade ljubomore kada mu nešto nije po volji. Posebno ne voli vidjeti kako se mladi par mazi na kauču, i pritom ne mari za njega. Kada se uznemiri ili jednostavno očajnički traži pažnju vlasnika, Louie počne cviliti.

- Ponaša se poput pravog djeteta. Traži stalnu pažnju - kaže Danny.

Sretnik Louie ima vlastiti krevet u prizemlju kuće, no često se zna iskrasti iz njega  i popeti na kat.

- Pokušavamo ga držati podalje od naše sobe. Osim toga mogao bi se ozlijediti na stepenicama - dodaje Danny koji je svinju izdresirao poput psa.

Spoilt pig

Par je morao proći cijelu proceduru da bi dobio odobrenje za držanje svinje u kući. Iako ga tretiraju kao kućnog ljubimca, Louie je po zakonu životinja kojoj je mjesto na farmi. Inspektor je morao izaći na teren te provjeriti kojom će se rutom Louie kretati kako bi sbio siguran da neće biti u blizini restorana ili nekih drugih mjesta gdje se prodaje i poslužuje hrana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je