Obavijesti

News

Komentari 82

"Županica bi trebala odstupiti kako ne bi dalje štetila stranci"

"Županica bi trebala odstupiti kako ne bi dalje štetila stranci"
3

A da sam iznenađen, jesam. Nisam ovo očekivao, kratko je komentirao Lučin uhićenje županice. Holy smatra da bi trebala povući korake da ne šteti stranci

VIDEO

Saborski zastupnici danas nisu bili voljni komentirati uhićenje sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel

SDP-ove Vesna Fabijančić Križanić i Ingrid Antičević Marinović rekle su da premalo znaju o slučaju da bi komentirale. Davor Bernardić, također, nije želio komentirati. 

Mirela Holy isto nije željela komentirati uhićenje SDP-ove županica napominjući da institucije moraju odrediti svoj posao i nada se da će utvrditi činjenično stanje. Upitana kako komentira stav šefa SDP-a Zorana Milanovića koji je dok se ne objavi optužnica zauzeo status quo, a vezano uz moralnu ljestvicu na koju se postavio u njezinom slučaju, odgovorila je :

- Nikada se ne uspoređujem s drugim ljudima, pa se neću uspoređivati ni s kolegicom Marinom. Mislim da bi trebala povući određene korake kako ne bi dalje štetila stranci. Mislim da bi trebala odstupiti - poručila je Holy.

Šime Lučin poručio je kako će danas tijekom dana biti izdano priopćenje na tu temu.

- Da sam iznenađen, jesam. Nisam ovo očekivao - kratko je rekao Lučin. 

Vladimir Šišljagić (HDSSB) također smatra da u slučaju Lovrić Merzel institucije pravnog sustava trebaju utvrditi u kojoj mjeri je utemeljeni sve što se govori da se događa u Sisačko-moslavačkoj županiji. No, s političkog aspekta, kazao je kako u posljednje vrijeme ima poprilično afera vezano za SDP o kojima je sam šef stranke i premijer vrlo neodređen i neprincipijelan.

- Nema ista stajališta, drugačija su ovisno o kojoj osobi se radi. To je to što ja mogu komentirati vezano uz SDP, a ovaj konkretan slučaj, nema pravosuđe razriješi jesu li ove optužbe utemeljene ili ne. Zaista tu ne bih imao komentara - izjavio je.

Ni u HDZ-u ne žele komentirati uhićenje Lovrić Merzel s obzirom na to da je postupak u tijeku. Željko Reiner samo je u Saboru kratko kazao "ne mogu vam to komentirati".

>>> U tjedniku Express od 4. travnja dossier Merzel: Sve tajne moćne županice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature