Obavijesti

News

Komentari 66

Madeleine McCann žrtva je unaprijed isplanirane otmice?

Madeleine McCann žrtva je unaprijed isplanirane otmice?
3

Detektiv je rekao da su svjedoci na dan otmice vidjeli više muškaraca na području gdje je djevojčica nestala, a jedna od teorija je da su možda bili u izviđanju

VIDEO

Policija tvrdi kako nestanak Madeleine McCann u Portugalu 2007. godine prema jednom od tumačenja ima sve odlike unaprijed planirane otmice. Detektivi Scotlanda Yarda ranije su objavili dva fotorobota muškarca koji je viđen da nosi dijete prema plaži 3. svibnja 2007. godine, piše BBC.

Podsjetimo, Madeleine je nestala tijekom ljetovanja s roditeljima u Portugalu, samo nekoliko dana prije četvrtog rođendana. Policija je najnovije rezultate o potrazi otkrila u emisiji Crimewatch na BBC-ju. 

Detektiv Andy Redwood rekao je da su svjedoci na dan otmice vidjeli više muškaraca na području gdje je djevojčica nestala, a jedna od teorija je da su možda bili u izviđanju. 

Objavili sliku mogućeg otmičara

Ranije su detektivi rekli kako je obitelj vidjela muškarca s plavokosim djetetom, moguće u pidžami, kako se udaljava od apartmana u kojem je bila obitelj McCann. Svjedok je rekao da je muškarac bio star između 20 i 40 godina, srednje građe, s kratkom smeđom kosom. Bio je svježe obrijan i srednje visine. 

Detektivi su objasnili da je muškarac možda otmičar, ali i da za sve možda postoji nevino objašnjenje. Kate McCann je rekla kako ju je panika uhvatila u trenutku kada je shvatila da nema njezine kćeri. 

Portugalska policija, koja je izvorno istraživala nestanak djevojčice, istragu je zatvorila 2008. godine. U svibnju 2011. godine Scotland Yard je počeo preispitivati slučaj, a formalnu istragu otvorili su u srpnju ove godine. 

Oteta kasnije nego se mislilo?

Policija tvrdi da se prihvaćena verzija događaja oka nestanka malene Madeleine znatno promijenila. Detektiv Redwood rekao je kako sada veću važnost pridaje muškarcu i djetetu koji su viđeni oko 10 sati navečer, što je kasnije od vremena kada se ranije mislilo da je djevojčica oteta. 

Madeleine je na dan otmice ostala u apartmanu s bratom i sestrom dok su njihovi roditelji večerali s prijateljima u obližnjem  restoranu. 

Prošlo je već šest godina: Je li ovo otmičar Maddie McCann?


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca