Obavijesti

News

Komentari 36

'Mafijaši' (10) pokušali otrovati učiteljicu, spasila je djevojčica

'Mafijaši' (10) pokušali otrovati učiteljicu, spasila je djevojčica
3

Članovi bande 'Mafija', desetogodišnji učenici osnovne škole, skoro su otrovali svoju učiteljicu. Ona je jedna od šest koje su planirali eliminirati. Ulili su joj otrov u kavu

VIDEO

Samo dan nakon što su učenici izboli do smrti britansku učiteljicu Ann Maguire u školi u Leedsu, dvojica desetogodišnjaka umalo su ubili svoju učiteljicu u Osnovnoj školi u Lemingtonu, piše Daily Mail.

U trenutku dok je Emma Place (39) na sekundu okrenula leđa, školarci su joj izlili kemikaliju nalik izbjeljivaču u termosicu s kavom. Emmu je spasila djevojčica koja ju je u zadnji tren spriječila da otpije gutljaj. Rekla joj je što se dogodilo. Emma je otvorila poklopac i tada ju je zapuhnuo miris kemikalije. 

Nakon incidenta pozvali su policiju. Otkrili su da su dječaci pokušali otrovati učiteljicu miksom sredstava za čišćenje kupaoniceDužnosnici škole u Lemingtonu sami će odlučiti o kazni za dječake, ali nisu medijima željeli otkriti koja će biti. Učiteljica je odustala od tužbe, a dječaci su trenutačno suspendirani.

Kasnije je otkriveno da su dječaci članovi školske bande koja se prozvala 'Mafija'. Napravili su listu od šest učitelja koje treba eliminirati. Emma je bila samo učiteljica na zamjeni.

Prema drugoj teoriji, radilo se o šali koja je pošla po zlu. Roditelji školskih kolega tvrde da dječaci dolaze iz dobrih obitelji te da su očajni zbog svega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'
KAOS U ZAGREBU

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'

ZAGREB - Više mladih sudjelovalo je u lakšoj prometnoj nesreći sa skupocjenim BMW-om M2 oko 18:30 sati na Zagrebačkoj aveniji. Kako javlja naša čitateljica, vozač je nakon nesreće skinuo registrarske oznake na kojima piše 'ZG WANTED', a dodaje i da mu je odletjela desna stražnja guma. "Ugrozio je ostale sudionike u prometu u skupocjenom autu", kaže nam. Iz policije su nam potvrdili kako imaju informacija o nesreći, te kako nema ozlijeđenih osoba nego je nastala materijalna šteta.
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...