News

Komentari 7

'Maja' će zbog špijuniranja tužiti Deutsche Telekom

'Maja' će zbog špijuniranja tužiti Deutsche Telekom

Poznata hrvatska menadžerica, zaposlena u Upravi T-HT-a, šokirana je nakon što je saznala da ju je poslodavac mjesecima špijunirao

Tajanstvena Maja, menadžerica HT-a, koju je Deutsche Telekom pratio i špijunirao, od početka je sumnjala da je dosje, koji je procurio u javnost, njezin. Bila je zbunjena jer, kako kaže, puno je detalja bilo potpuno lažno. Nadala se da cijela Hrvatska ipak ne čita, ne sluša i ne priča baš o njoj. No, na žalost, ovih je dana iz Njemačke dobila potvrdu da je dosje njezin.
- Ljuta sam i tužit ću Deutsche Telekom - rekla je Maja za Jutarnji list te dodala kako joj nije bilo ugodno saznati da su je pratili nepoznati ljudi. Špijuni nisu istraživali samo nju već i njezina supruga, sestru i ostatak obitelji. Maja je i time zgrožena. U dosjeu su i imena hrvatskih biznismena s kojima je poznata menadžerica odlazila na poslovne sastanke. U jednom su djelu špijuni spomenuli i uglednog hrvatskog liječnika s kojeg Maja, kako tvrdi za Jutarnji, nikada nije niti srela. Od Deutsche Telekoma je tražila dosje. Tvrtku će tužiti u Njemačkoj, a vjerojatno i u Hrvatskoj.

Najčitaniji članci