Obavijesti

News

Komentari 222

'Majicu više ne nosim. Nisam znala što na njoj uopće piše'

Majicu sam kupila na ekskurziji. Kupila sam dvije jer se skupljalo za humanitarnu akciju i učinila sam to kako bih pomogla Vukovaru, rekla je djevojka iz Zadra kojoj je kolega otisnuo na ramenu slovo 'U'

VIDEO

Svi su učenici, čak i neki od profesora kupovali te majice. Obukla sam je tri puta, nisam ni išla za tim sto piše na njoj dok mi drugi nisu rekli pa sam je prestala nositi - rekla nam je djevojka iz Zadra kojoj je kolega iz Ekonomsko-birotehničke škole u Zadru za vrijeme nastave vrućim upaljačem otisnuo slovo “U”.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Pokretanje videa...

01:02

Slučaj žigosanja šokirao je javnost, a i ministrica obrazovanja Blaženka Divjak rekla je da će ravnatelj, koji slučaj nije prijavio policiji, sigurno snositi posljedice. Jučer su se pak u medijima pojavile slike na kojima je žigosana djevojka u majici s natpisom “ostaše”. U policiji kažu da istražuju i to. Jedna medij prenio je izjavu njene kolegica koja tvrdi da ju je često viđala u “ustaškim majicama”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U mom društvu ima par takvih ljudi, ali oni ne pokazuju da su inače ustaše ili tako što. Svi koji govore da ‘ustašim’, žele obraniti napadača - rekla nam je žigosana 16-godišnjakinja. Odbacila je i tvrdnje da se žigosanju nije opirala.

'Majica nije ustaška. Je li onda grb na crkvi Sv. Marka ustaški'
'Majica nije ustaška. Je li onda grb na crkvi Sv. Marka ustaški'

- Dječak je taj upaljač jako zabio meni u kožu i maknuo ga i tako je ostao taj ožiljak. Isto tako je učinio i kolegi do mene samo je ispao drugi oblik - objasnila je. I njen otac rekao je da je jučer prvi put čuo da je njegova kći nosila sporne majice.

- Prvi puta to čujem. Ako je i nosila takvu majicu, vjerojatno je slučajno. Vjerojatno ni sama nije znala što nosi - rekao nam je djevojčin otac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 222
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću
POSTIZBORNI PREGOVORI

Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1