Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Majka (25) bebu živu zakopala: Pronašli su je na Uskrs i spasili

Mlada žena iz JAR-a je odmah priznala da je dijete njezino. Rekla je da se bojala reakcije svojih roditelja jer joj je ovo bilo drugo dijete. Bebu su odvezli u bolnicu gdje se oporavila

17 komentara

Beba je spašena iz groba u koji je bila živa zakopana. U grob ju je zakopala majka i ostavila ju da tamo umre. Beba je u grobu bila tri dana. Radnici obližnje tvornice u gradu Paddock u JAR-u su čuli plač i pronašli su grob. 

NEVJEROJATNA PRIČA Pala je u komu, na Božić rodila bebu, a na Uskrs se probudila

Beba je pronađena živa na Uskrsni ponedjeljak. Majka (25) koja je također radila u obližnjoj tvornici je tada priznala da je dijete htjela ubiti jer se bojala reakcije svojih roditelja budući da je rodila drugi put. 

- Radnici su čuli plač i pronašli su grob pokriven drvećem i pijeskom. Čim je čula i vidjela komešanje, majka je priznala da je dijete njezino. Rekla je da ju je strah roditelja. To joj je bilo drugo dijete. Prvo ima četiri godine i mislila je da njezini roditelji neće odobriti drugo dijete - rekao je u travnju prošle godine policijski glasnogovornik Gerald Mfeka.

SVJEDOČANSTVA Čuda za Uskrs: 'Ozdravila sam u Međugorju, rana je nestala...'

Bebu i majku su odvezli u bolnicu. Majka je kasnije puštena. Liječnici su rekli da je beba stabilno i da se oporavlja. Majka je kasnije optužena za napuštanje djeteta, pisao je NairobiNews. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message