Obavijesti

News

Komentari 21

Tragedija u Trogiru: Majka i kći poginule u požaru stare kuće

Tragedija u Trogiru: Majka i kći poginule u požaru stare kuće
4

Požar u kući u Budislavićevoj ulici 1 buknuo je oko 2.20 sati i zahvatio je prizemlje kuće. Vatrogasci su požar lokalizirali oko 3.50 sati. Majku i kći nisu uspjeli spasiti

VIDEO

Marija (64) i njezina kći Petra (28) Jagnjić, izgorjele su u požaru koji je u ponedjeljak oko 2 sata buknuo u njihovom stanu u središtu Trogira. Pronašli su ih, kažu susjedi, skvrčene i izgorene na podu stana.

Pretpostavljaju da su pokušale dopuzati do zahoda i tamo se sakriti od vatre. Smrad dima probudio je stanare obližnjih kuća koji su pozvali vatrogasce. Brzom intervencijom vatrogasci su ugasili požar i spriječili širenje vatre na okolne kuće pod zaštitom UNESCO-a, no ženama nažalost nije bilo pomoći. Nedugo nakon što je požar ugašen na mjesto tragedije stigao je i Petar Jagnjić (72), otac i suprug stradalih žena. Policiji je kazao da ih je ostavio budne u kući i otišao po gradu skupljati plastičnu ambalažu. Jagnjići su prije bili vlasnici slastičarne u centru Trogira. Zatvorili su je nedugo nakon što je najstariji sin Damir umro od predoziranja drogom.

Mlađi sin Edo, inače srednje dijete u obitelji, oženio se i odselio. Petra je imala psihičkih problema zbog kojih se dulje vrijeme liječila i konstantno je bila na terapiji. Marija je također imala sličnih tegoba, no nije redovito uzimala lijekove. Do prije tjedan dana je radila kao sezonska kuharica u lokalnom hotelu. Susjedi kažu da su Jagnjići živjeli vrlo skromno, ali nisu baš bili socijalni slučajevi. Sve ih je zatekla njihova tragedija.

- Svi smo se prepali kada smo čuli vatrogasce i vidjeli gusti dim. Bilo je stravično. Izašli smo na ulicu, a moj sin je uzeo aparat za gašenje požara kako bi pomogao - rekla je susjeda.

Uzrok požara još se ne zna, no spominju se dotrajale instalacije, kao i činjenica da su obje stradale žene bile strastvene pušačice. Grad Trogir je preuzeo troškove pokopa, a Petra će vjerojatno smjestiti u Dom za stare i nemoćne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...