News

Komentari 77

Majka male missice (6): Pozira u bikiniju, ne bojim se pedofila

Majka male missice (6): Pozira u bikiniju, ne bojim se pedofila

SAD: Mariah je već s tri godine imala trenera koji ju je učio kako mora pravilno hodati i pozirati. Danas nastupa na natjecanjima u ljepoti, a ima samo 6 godina

Angela Bailor (41) ponosno promatra svoju kćer kako hoda po pisti u bikiniju. Uvjerena je da je njezina kći najljepša i vjeruje kako isto misle i suci. No, ovo nije običan izbor za miss jer su kandidatkinje djevojčice, stare šest godina koliko ima i Angelinina kći Mariah.

- Ljudi me kritiziraju, ali ja smatram kako je moja kći lijepa i želim ju pokazati svijetu - kaže Angela koja s obitelji živi u Las Vegasu. Kako bi Mariah izgledala što ljepše njezina je majka potrošila čak 256.800 kuna. Plača joj i trenera koji ju je, kada je imala samo tri godine, počeo učiti kako mora hodati i kako se držati. Angela pazi i kako bi Mariah uvijek imala besprijekoran ten, a plaća joj i ugradnju umjetnih noktiju i ekstenzija, piše Mirror

- Mariah dobiva na samopouzdanju kada hoda po pozornici. Suci nisu mogli skinuti pogleda s nje kada je pozirala u bikiniju. Napravila je seksi pokret i napućila usne. Bila sam tako ponosna na nju - kaže Angela. Na pitanje boji li se da bi njezino dijete moglo postati žrtva pedofila odgovara:

- Vidjela sam curice u bikinijima koje moja kći neće nositi sve dok ne navrši 18 godina. Nikad joj ne bi dozvolila da nosi ili napravi nešto previše seksi. Njezin kostim pokriva sve - kaže Angela.   

Najčitaniji članci