Obavijesti

News

Komentari 6

Majka optužena za ubojstvo sina tvrdi da su joj djeca prva

Majka optužena za ubojstvo sina tvrdi da su joj djeca prva
8

Na internetskoj stranici Badoo, Rosdeep Kular (33) tražila je partnera. Napomenula je da su joj djeca na prvom mjestu. Sada je optužena za ubojstvo sina Mikaeela (3)

VIDEO

Rosdeep Kular (33) iz Edinburgha optužena je za ubojstvo trogodišnjeg sina Mikaeela. Majka, koja ima još četvero djece, se pojavila pred sucem, ali se nije izjasnila o krivnji. Ostaje u pritvoru do sljedećeg saslušanja za tjedan dana. 

Prije četiri dana prijavila je nestanak sina. Rekla je kako je stavila Mikaeela na spavanje oko 21 sat i ujutro oko sedam sati vidjela da nije u krevetu. Dječakovo tijelo pronađeno je dva dana kasnije u šumi nekoliko metara dalje od kuće njegove tete u Kirkcaldyju, 40 km od dječakove kuće, piše Daily Mail

Otkrilo se da dječak već mjesec dana nije bio u vrtiću, a nestao je s kaputom, cipelama i rukavicama. Kular je živjela u sestrinoj kući do prije nekoliko mjeseci. Tada se preselila u Edinburgh. Mediji su otkrili fotografije majke s dječakom na internetu. Redovno je posjećivala stranicu Badoo. Potencijalnim udvaračima napisala je: 

- Majka sam petero predivnih čudovišta. Zato ako ne volite djecu, predlažem da produljite - stoji na stranici koju je zadnji puta posjetila prije tjedan dana. Iako su joj glavni interesi majčinstvo i njezina djeca dodala je da voli i votku, tekilu, crveno vino, šampanjac, noćni život... Traži muškarca između 25 i 40 godina. Njezin otuđeni suprug Omotoso Adekoya, nigerijski taksi vozač, otac je troje starije djece. Otac Mikaeela i sestre blizanke Ashike je Pakistanac koji nije u kontaktu s djecom. Socijalna skrb kontrolirala je majku s djecom dok se nije preselila u Edinburgh. Nije ih obavijestila o selidbi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo