Obavijesti

News

Komentari 13

Mali borac: Televizor je umalo ubio našeg malenog Davida

Mali borac: Televizor je umalo ubio našeg malenog Davida
1

Dječak (3) na sebe je srušio televizor pokušavajući ga upaliti. Rekli su mu u bolnici kako ima izgleda ako preživi sljedeća 24 sata, no mali David se potpuno oporavio

VIDEO

Samo dvadesetak dana nakon što mu je na glavu pao televizor, David Zejnić (3) vratio se kući. Na nesreću podsjećaju još samo ožiljak na glavi i kraća kosica. Iako mu je život visio o niti, zahvaljujući naporima liječnika i osoblja Klinike za dječje bolesti u Zagrebu, dječak se potpuno oporavio.

- Cijela je obitelj neizmjerno sretna i zahvalna svima koji su pridonijeli sretnom ishodu - kaže dječakova majka Svjetlana Zejnić s mukom se prisjećajući 3. listopada.

Ispričala je da su David i godinu starija sestra Gabrijela bili u sobi na katu. Ona je na trenutak otišla u drugu sobu, a David je pokušavao upaliti televizor. No golemi stari televizor, koji je stajao na stalku s kotačičima, srušio se na njega i razbio mu lubanju.

- Čula sam udarac i utrčala u sobu. David je ležao na podu, a televizor koji se prevalio preko njegove glave bio je pokraj njega. Počeo je gubiti svijest. U prvi tren nije bilo krvi, ali ubrzo je počela šikljati iz nosa, uha, a mislim i iz usta. Zgrabila sam ga i odjurila s njim u Petrinju, odakle su nas prevezli u sisačku bolnicu. 

Ne Ispuštamo ga više iz vida, iako se on ponaša kao da se ništa nije dogodilo, priča majka Scvjetlana

Kirurški tim pripremio je Davida za sanitetski prijevoz u Zagreb u Klaićevu. U Sisku su mi rekli da ima izgleda ako preživi sljedeća 24 sata. U Zagrebu su nam rekli da smo, hvala Bogu, došli na vrijeme i da ima šanse za oporavak. U lubanju su mu ugradili uređaj za mjerenje tlaka kako bi mu pratili stanje - kazala je majka Svjetlana. Uskoro se pokazalo da je David pobijedio prvobitne loše prognoze, potpuno se oporavio te su ga pustili doma iz bolnice.

- Sad ga ne ispuštamo iz vida. Ponaša se kao da se ništa nije dogodilo. Oporavio se, trči, igra se, vozi bicikl - govori majka, koja je zahvalna svim liječnicima iz Petrinje, Siska i Zagreba koji su joj spasili sina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu