Obavijesti

News

Komentari 59

Malijac Max došao je podržati Kolindu: Naš si najviši glasač!

Malijac Max došao je podržati Kolindu: Naš si najviši glasač!
1

U Hrvatsku je došao još sa 16 godina radi košarke, a posljednje četiri godine politički se aktivirao. Podržao je prosvjed branitelja, Hasanbegovića i Esih i zvijezda je svadbi

VIDEO

HDZ proteklih dana radi na mobilizaciji biračkog tijela u Zagrebu koje bi moglo odlučiti drugi krug predsjedničkih izbora ovu nedjelju. Njihova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović tako je za pretposljednji dan kampanje za završni skup odabrala Sesvete, odnosno Novi Jelkovec, gdje se okupila i vrhuška stranke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predizborni skup predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović

Jake snage uz Kolindu: Premijer Plenković i Bandić dočekali je u Sesvetama Reporterka Bojana Mrvoš Pavić

Objavljuje 24sata u Četvrtak, 2. siječnja 2020.

A među gostima se našao i Ousmane Mara (33), umjetničkog imena Max Mara, Malijac koji je u Hrvatsku stigao 2002. i igrao za KK Zagreb, a potom karijeru nastavio kao pjevač. Danas je i promotor noćnih klubova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vi ste naš najviši glasač - rekao mu je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, a Mara je potom nabacio i selfie s Tomislavom Madžarom, Gordanom Jandrokovićem, Andrijom Mikulićem i Milijanom Brkićem.

Umjetničko ime 213 centimetara visokog gospodina je Max Mara, još lani bio je veliki navijač stranke Neovisni za Hrvatsku Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih koja se raspala, a sad je, čini se, okrenuo ploču.

GRAĐANI I HRVATI KOJE ZIVE VANI NASA PRAVA JE DA DANAS IDEMO GLASATI SVI I JA SAMO ZNAM ZA KOGA DAM SVOJU GLAS I MOJI...

Objavljuje Ousmane Mara Max MaraSubota, 25. svibnja 2019.

EVO NA PREDIZBORNE SKUP Vrijeme je za HRVATSKU BRUNA ESIH, ZLATKO HASANBEGOVIĆ Bilo mi je drago se druziti s vama i samo...

Objavljuje Ousmane Mara Max MaraSubota, 11. svibnja 2019.

U dijaspori i na svadbama proslavio se pjevajući hitove Thompsona, Mate Bulića i Miroslava Škore. U Zagreb je došao 2002. kao tinejdžer sa 16 godina jer je želio igrati košarku. U Maliju ju je trenirao samo godinu dana.

Kad crnac u Zagrebu u prepunoj diskoteci pjeva "Moja Hercegovina", :-)

Objavljuje Grude Online u Nedjelja, 25. veljače 2018.

Prije nego što se doselio u Zagreb, u Europi je bio samo jednom, kao kadet Malija, a Hrvatska ga je oduševila. Roditelji su isprva strahovali za njega jer su mislili da u Jugoslaviji još traje rat, ali ubrzo ih je Ousmane smirio rekavši im da živi u Hrvatskoj u kojoj je rat završio.

Pokretanje videa...

00:14

Prvi dani u novoj domovini bili su mu teški jer su mu prolaznici stalno nešto dobacivali, pa je Ousmane rijetko izlazio. Nije znao ni riječ hrvatskog, samo svoj materinji bambara jezik.

Košarkašku karijeru završio je u klubu Križevci. Okušao se i kao glumac, pa je igrao epizodne uloge u humorističnim serijama “Bitange i princeze” i “Zakon”.

- Ako me neka pjesma pogodi u srce, onda je pjevam za svoju dušu i ljudi to znaju prepoznati. Obožavam i Matu Mišu Kovača. Često ga pjevam kod kuće, kao i na vjenčanjima - kazao nam je svojedobno u razgovoru Mara, koji se 2016. godine odlučio i politički aktivirati.

Podržao je i prosvjede branitelja u Savskoj.

- Kad sam bio mali u Africi, stalno sam gledao vijesti i slušao o Jugoslaviji. Bio sam presretan kad je Hrvatska dobila svojeg prvog predsjednika Franju Tuđmana. Gledao sam ratne strahote u Vukovaru i jako sam ponosan što sam postao Hrvat jer obožavam ovu zemlju - rekao nam je Mara koji poput pravog Zagrepčanina najviše voli negdje na suncu, piti kavu i pojesti palačinke ili kolače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Tvornica pobjede, Bero koji ne želi ići doma i crvene kravate...
U TABORU POBJEDNIKA

Tvornica pobjede, Bero koji ne želi ići doma i crvene kravate...

Kad je kucnuo čas za prve izlazne ankete, svi su ušutjeli. Sve je stalo. Svi su naćulili uši i samo gledali u veliki ekran na pozornici ispred sebe. Kad se čula vijest da Milanović vodi s 53 posto atmosfera je "eksplodirala"...

'On je obrazovan i sve, ali nije mu bura s Dinare čistila kosti'
ZOKIJEVI GENI KAMENI

'On je obrazovan i sve, ali nije mu bura s Dinare čistila kosti'

GENI KAMENI Novi predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović podrijetlom je iz Cetinske krajine. Mještani Glavica sjećaju se da je kao mali volio hraniti konje...
Milan Bandić je zajedno s Koli doživio teški poraz u Zagrebu
METROPOLA SE CRVENI

Milan Bandić je zajedno s Koli doživio teški poraz u Zagrebu

Zoran Milanović je u Zagrebu osvojio čak 74.000 glasova više od Kolinde Grabar Kitarović koja je imala svesrdnu pomoć Bandića. I to govori o padu njegove moći jer ako što nije želio je Milanović na Pantovčaku.