Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Maloljetnica ostaje u pritvoru: 'Ne žali što je ugušila dječaka'

Podsjetimo, Chiara Rojnić tereti se da je 23. svibnja 2017. godine uz pomoć maloljetne pomagačice jastukom ugušila vlastitog trogodišnjeg sina Denisa

Foto: Duško Marušić/Pixsell/Privatni album
43 komentara

Ustavni sud odbio je tužbu koju je podnijela maloljetnica koja je zajedno s Chiarom Rojnić Pašić ubila Chiarinog trogodišnjeg sinčića Denisa.

Kako stoji u objavljenom dokumentu, ona smatra da su joj povrijeđena ustavna prava kada joj je produljen istražni zatvor u kojemu se nalazi od 24. svibnja 2017. godine te su njeni zastupnici tražili ukidanje te mjere. Ustavni sud odlučio je da maloljetnica mora ostati u istražnom zatvoru.

VIDEO VIJESTI Izvlačit će se na bolest!? Majka monstrum Chiara pije lijekove

- Iz pribavljenog nalaza i mišljenja vještaka psihologa i psihijatra iz srpnja 2017. proizlazi kako maloljetnica u odnosu na konkretni događaj ne pokazuje krivnju i žaljenje. Nije opisivala anticipaciju straha, nije opisivala promišljanje o negativnim posljedicama događaja, ne pokazuje impulzivnost, čime je pokazuje hladnokrvnost, manjak empatije i bešćutnost, kao i izostanak straha, a što je sve u osnovi razvoja predstavlja poremećaj osobnosti antisocijalnog tipa, stoji između ostalog, u dokumentu koji je objavio sud. 

Podsjetimo, Chiara Rojnić tereti se da je 23. svibnja 2017. godine uz pomoć maloljetne pomagačice jastukom ugušila vlastitog trogodišnjeg sina Denisa. Malenom Denisu stavile su jastuk preko lica i držale ga dok nije prestao disati.

IMALA I POMAGAČICU Ugušila sina (3) i bacila tijelo u more: Chiara Pašić pred sudom

Potom su tijelo ubijenog dječaka umotale u deku te ga u kolicima odvezle do mora. Tijelo su ostavile u plićaku da izgleda kao da se utopio.

U-III-801-2018 by Ivana Zivko on Scribd

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message