Obavijesti

News

Maloljetnik tukao drugoga kod Dubrovnika, ostali su snimali i navijali: Policija je uhitila dvoje

Maloljetnik tukao drugoga kod Dubrovnika, ostali su snimali i navijali: Policija je uhitila dvoje

Nova uznemirujuća snimka pojavila se iz Dubrovnika u kojem jedan mladić tudara nogama i rukama drugoga. O svemu se oglasila policija

VIDEO

Širi se nova uznemirujuća snimka vršnjačkog nasilja. Ovog puta sve se dogodilo u četvrtak blizu plaže u Uvali Lapad. Jedan je mladić rukama i nogama tukao drugog mladića, a ostatak oko njih je mirno promatrao i snimao mobitelom.

Neki od prisutnih su zazivali za još više nasilja, a žrtva se u jednom trenu uspjela pridignuti. Udarci su se nastavili uz popratne psovke, piše Dubrovački list.

Poslali su upit policiji, a njihov odgovor prenosimo u cijelosti.

U odnosu na dostavljeni upit možemo potvrditi kako je Policijska postaja Dubrovnik, sinoć u 22,52 sati, putem policijske aplikacije „Sigurnost i povjerenje“ zaprimila dojavu o tučnjavi koja se prethodno te večeri dogodila u Lapadu.

Odmah nakon zaprimljene dojave policija je izišla na mjesto događaja gdje nisu zatečene osobe iz dojave, niti činjenje kaznenog djela ili prekršaja, ali se nastavilo s kriminalističkim istraživanjem, budući se kod svake prijave nasilja nad djecom reagira žurno i bez odgode.

Tako su već sinoć obavljeni razgovori s oštećenom osobom u prisutnosti njegovog oca.

Policija je tijekom današnjeg dana nastavila kriminalističko istraživanje ovog događaja kojeg provodimo u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku.

Uhićene su dvije maloljetne osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje na okolnosti kaznenog djela nasilničkog ponašanja, a o samim detaljima kriminalističkog istraživanja u ovom trenutku, iz razumljivih razloga, ne možemo dostavljati više pojedinosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku