Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Maloljetniku je opečena šaka: Za požar u kući kriv je bojler

Požar koji je izbio u subotu popodne u njegovoj kući u Dardi kod Belog Manastira maloljetniku je nanio opekline drugog stupnja na šaci. Za požar je kriv neispravan bojler...

2 komentara

Požar koji je izbio u subotu popodne u njegovoj kući u Dardi kod Belog Manastira maloljetniku je nanio opekline drugog stupnja na šaci. Za požar je kriv neispravan bojler, piše Glas Slavonije.

- Zbog kvara na termostatu električnog bojlera došlo je do preopterećenja električnih instalacija, a poslije i zapaljenja instalacija te požara koji se širio dalje. Nagorjeli su elementi u kupaonici i namještaj u sobi. U vrijeme požara u kući se nalazio maloljetnik, koji je tom prilikom zadobio opekline šake te je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je utvrđeno da je riječ o opeklinama drugog stupnja. Maloljetnik je zadržan na liječenju - doznaje se od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske.

U svezi s požarom, koji su u cijelosti ugasili belomanastirski vatrogasci, policija nadležnom državnom odvjetništvu podnosi izvješće. U protekle dvije godine (2014. i 2015.) u Osječko-baranjskoj županiji dogodila su se 383 požara, od čega je 179 bilo na građevinskim objektima.

U prvih deset mjeseci prošle godine na istom je području zabilježeno 185 požara i eksplozija. Ove godine stanje je bolje jer se od 1. siječnja do 31. listopada dogodilo više od 40 požara manje, ukupno 148.

U požarima ili eksplozijama u prvih deset mjeseci 2015. godine na području Policijske uprave osječko-baranjske jedna je osoba smrtno stradala, jedna je ozlijeđena teško, a šest lakše. U prvih deset mjeseci ove godine u požarima, srećom, nije bilo smrtno stradalih, a po jedna osoba ozlijeđena je teško i lakše.
 

Možda vas zanima i ovo:
Message