Obavijesti

News

Komentari 220

Mamić: "Ništa me ne može slomiti, sutra idem u Albaniju"

Mamić: "Ništa me ne može slomiti, sutra idem u Albaniju"
10

Na ledini je bila cijela obitelj, a među njima je bilo i djece. Napadači su iskočili iz grmlja, kaže nam Mamić, i nasumce ispalili 5-6 metaka. Jedan je pogodio Zdravka, a jedan je oštetio automobil

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:54

Kako nam je ispričao Zoran Mamić, on je s obitelji bio na ledini na kojoj se nalazi spomen ploča ocu koji je na tom mjestu imao srčani udar nakon kojeg je umro.

POGLEDAJTE VIDEO:

UŽIVO IZ BiH: Policija istražuje mjesto gdje je propucan Mamić! Reporter: Tomislav Gabelić

Posted by 24sata on Tuesday, 22 August 2017

Tamo je bila cijela obitelj, a među njima je bilo i djece. Napadači su iskočili iz grmlja, kaže, i nasumce ispalili 5-6 metaka. Jedan je pogodio Zdravka, a jedan je oštetio automobil. Mamić kaže da nije bilo direktnih prijetnji te da su već navikli na to da im šalju prijeteće poruke. 

 POGLEDAJTE VIDEO:

Na mjestu na kojem je propucan Zdravko Mamić Reporter: Tomislav Gabelić

Posted by 24sata on Tuesday, 22 August 2017

- Ovo je bilo za očekivati, vjerojatno se radi o huliganima - rekao je.

- Ništa me ne može slomiti, sutra idem u Albaniju - rekao je ranjeni Zdravko svom bratu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kod Mamićeve rodne kuće u zaseoku Zidine nakon propucavanja Reporter: Tomislav Gabelić

Posted by 24sata on Tuesday, 22 August 2017

'Hvala Bogu da sam pogođen ja, a ne netko drugi'

- Hvala Bogu da sam pogođen ja, a ne netko drugi - bile su prve riječi Zdravka Mamića nakon atentata u zaseoku Vidovići, gdje je obišao mjesto na kojemu je umro njegov otac. Te njegove riječi prenio nam je Miro Mamić, njegov rođak koji je bio s njim.

POGLEDAJTE GALERIJU:

22
| Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

 

On nam je rekao i kako je Mamić nakon svega bio sretan da se slikao te da je otputovao u Zagreb oko 15 sati.

 

 

- Došli smo s četiri automobila. Ja sam bio zadnji. Čim je izišao iz auta Zdravko je pao. Pucnjavu nisam čuo. Mislio sam da mu je majci pozlilo, ali odmah smo vidjeli krv. Zavezali smo mu nogu majicom i pošli prema Tomislavgradu dok nismo sreli Hitnu koja je išla prema nama - ispričao nam je Miro Mamić, dodajući kako su napadači očito čekali nekoliko dana jer su pripremili sačekušu, a nisu znali kada će točno doći Zdravko Mamić, koji svake godine posjećuje ovo mjesto.

Podsjetimo, nepoznati napadači su oko podneva u mjestu Zidine kod Tomislavgrada pucali na Zdravka Mamića. Mamić je ranjen u nogu, a prva pomoć mu je pružena u Domu zdravlja Tomislavgrad. Iz doma zdravlja u Tomislavgradu su nam potvrdili da su Mamića primili s prostrijelom ranom desne natkoljenice. Nije u životnoj opasnosti. Ranu su mu sanirali i pustili ga da ide u Zagreb.

- Oko 12 sati zaprimili smo dojavu kako su nepoznati počinitelji pucali iz vatrenog oružja na osobu Z.M (1959.) u mjestu Zidine kod Tomislavgrada. Osoba je lakše ranjena i smještena je u Domu zdravlja Tomislavgrad. Očevid tomislavgradske policije, županijskog MUP-a i tužiteljstva je u tijeku, kazao je glasnogovornik MUP-a Herceg-bosanske županije Ivica Vrdoljak, koji nam je potvrdio i kako se najvjerojatnije radilo o dvojici napadača od kojih je jedan pucao. Vrdoljak je pojasnio i kako je Mamić napadnut odmah nakon što je izašao iz automobila. Osjetio je snažnu bol, kao da mu je nešto opeklo nogu, rekao je. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 220
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...