Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Mandžukić proglašen počasnim građaninom Slavonskog Broda

Zasluženo je i javno odavanje priznanja njegovoj nepobitnoj povezanosti i ljubavi prema gradu i sugrađanima koji su mu uvijek u mislima, u trenutcima najveće sreće i veličanstvenih uspjeha, rekao je gradonačelnik

FIFA World Cup 2018 / Round of 16 / Croatia - Denmark 4-3.iE.
Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
7 komentara

Na inicijativu gradonačelnika Mirka Duspare Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda donijelo je danas, u četvrtak, Odluku o proglašenju Marija Mandžukića počasnim građaninom grada Slavonskog Broda. 

- Našem Brođaninu i hrvatskom nogometnom reprezentativcu, vrhunskom sportašu i iznimnom čovjeku ljudskih i moralnih vrijednosti, dodijeljeno je javno priznanje Povelja počasnog građanina za izuzetan doprinos u promicanju sporta i imena grada Slavonskog Broda u zemlji i inozemstvu. S ponosom svi naši građani, Gradska uprava i ja osobno, možemo reći da je Mario Mandžukić i počasni građanin grada Slavonskoga Broda, izvrstan sportaš i još bolji čovjek s velikim srcem zlatnoga sjaja. I kao što sam to i ranije rekao u nama će uvijek imati prijatelje i podršku. Povelja počasnog građanina zasluženo je i javno odavanje priznanja njegovoj nepobitnoj povezanosti i ljubavi prema gradu i sugrađanima koji su mu uvijek u mislima, u trenutcima najveće sreće i veličanstvenih uspjeha, a njegovo ime naslijeđe je i uzor svim budućim mladim generacijama. Dodao bih da ćemo našega Marija dočekati u njegovu rodnom gradu s ponosom i dostojno kako priliči njegovoj veličini izvrsnog sportaša i čovjeka s velikim srcem - izjavio je gradonačelnik Mirko Duspara povodom proglašenja Marija Mandžukića počasnim građaninom grada Slavonskog Broda. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message