Obavijesti

News

Komentari 65

Manijak iz Slavonskog Broda: Masturbatora optužili i pustili

Krim policija osumnjičila je muškarca za zadovoljavanje pohote pred djetetom mlađim od petnaest godina u pokušaju. Proveo je noć u policiji i pustili su ga kući

VIDEO

Muškarac sa snimke koja kruži internetom, a na kojoj se vidi kako on masturbira dok pored njegove kuće prolazi majka s malodobnim djetetom u ponedjeljak je u poslijepodnevnim satima priveden u policiju. 

- Krim policija je završila s izvidima u ovom slučaju. Muškarac je osumnjičen za zadovoljavanje pohote pred djetetom mlađim od petnaest godina u pokušaju - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske. Potvrđeno je da je proveo cijelu noć u policiji. U utorak ujutro je pušten. 

- Pustili smo ga u dogovoru s Općinskim državnim odvjetništvom kojemu smo proslijedili kaznenu prijavu - rekla je Nujić. Postavlja se pitanje zbog čega se sada reagiralo tek kada je objavljena video snimka, ako se zna da je muškarac i ranije prijavljivan zbog bludničenja. Žena koja ga je prijavljivala rekla je da to traje od ljeta prošle godine. 

- Prijavljivala sam ga, jer se skrivao u šipražju pored naše kuće i to isto radio dok sam se s djecom igrala u dvorištu. U policiji su mi rekli da nemam materijalnih dokaza i uvijek je njegova riječ bila jača od moje, sve do sada - rekla je uplašena žena. Sada je na potezu Općinsko državno odvjetništvo koje će na temelju policijske prijave donijeti odluku hoće li seksualnog manijaka kazneno goniti, predložiti liječenje u adekvatnoj ustanovi ili će ga pustiti da i dalje čini to što je činio.  

Masturbirao pred majkom i djecom

- Bojimo se za svoju djecu. Strah nas je jer prolaze kraj njegove kuće. Tko zna na što je on sve spreman, rekli su mještani malog slavonskog sela, kojim kruži snimka koja je sablaznila sve.

Na njoj se jasno vidi muškarac koji stoji na prozoru, skida hlače i počinje masturbirati. To sve radi dok kraj kuće prolaze majka i njezina malodobna kći.

No manijaku to nije dovoljno, pa se spušta, izlazi iz kuće te na pragu nastavlja s perverzijama.

Muškarcu (45) su mještani malenog slavonskog sela postavili zasjedu i snimili ga jer strahuju za svoju djecu i žene.

Neslužbeno doznajemo da je pervertit neoženjen. Bio je u vezi s jednom ženom iz svojeg mjesta, no prekinuli su, a on se onda vratio u kuću u kojoj živi njegova majka. Poznanici muškarca kažu da do sada nisu imali problema s njim niti su mogli naslutiti da takvo što radi. Sablaznili su ih njegovi postupci i ponašanje. Kada je to počeo raditi, nitko ne zna točno.

- Sve nas je šokirala ta snimka - kaže jedan od susjeda koji je htio ostati anoniman, kao i drugi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...
Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH