Obavijesti

News

Komentari 106

Mara Tomašević podnijela je zahtjev za rastavu od župana

Mara Tomašević podnijela je zahtjev za rastavu od župana
3

Mislim da će to ovoga puta ići po hitnom postupku, da nas neće maltretirati pozivima na mirenje, jer od toga nema ništa, naš brak je nepopravljivo uništio, kaže supruga Alojza Tomaševića

VIDEO

Požeški župan Alojz Tomašević ima još manje od tjedan dana da donese odluku hoće li podnijeti ostavku na to mjesto kako mu je sugerirano u središnjici HDZ-a ili će otići u disidente i oglušiti se na sugestiju Andreja Plenkovića, predsjednika i Gordana Jandrokovića, tajnika HDZ-a da odstupi s mjesta župana.

- Koliko ja znam Tomašević još uvijek važe svoju odluku i mislim da će je ovih dana donijeti – rekao je jedan od njegovih dugogodišnjih stranačkih kolega, koji ne bi htio prejudicirati kakva će biti Tomaševićeva odluka držeći da je to njegova osobna stvar.

Alojz Tomašević prema medijima je podigao visok zid viši od Požeške gore, tako da mu je nemoguće prići i od njega saznati nešto više, točnije ono što bi htjeli znati oni od čijih mu se novaca isplaćuje plaća. Unatoč brojnim pozivima, bilo na njegov privatni telefonski broj ili službeni u zgradi županije nemoguće ga je dobiti, jer je očito svima izdao upute kako i na koji način izbjeći upite novinara. 

Mara Tomašević, županova supruga, u ponedjeljak je potvrdila da je podnijela zahtjev za rastavu braka od čovjeka, kako kaže koji ju je godinama sustavno maltretirao kako fizički tako i fizički za što je DORH podnio optužnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  Mislim da će to ovoga puta ići po hitnom postupku, da nas neće maltretirati pozivima na mirenje, jer od toga nema ništa, naš brak je nepopravljivo uništio. Uostalom neke faze u rastavi smo već prošli, no, iza toga se ništa nije popravilo, čak što više bilo je gore - rekla je Mara Tomašević.

U samoj Požegi nije moguće više doznati o sljedećim potezima njihovog župana, što je pomalo čudno, ako se zna da se u takvim malim sredinama sve sazna i prije nego se dogodilo. Očito je da svi čekaju što će se dogoditi, hoće li na kraju HDZ biti primoran da se sam riješi svoga neposlušnog župana, koji će ostati na tom mjestu sve do kraja mandata ili će pak biti izazvana kriza kojom će se morati ići na prijevremeni izbor župana.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović