Obavijesti

News

Komentari 50

Marijana Mikulić: Suprug mi pokazuje koliko sam mu lijepa

Marijana Mikulić: Suprug mi pokazuje koliko sam mu lijepa
1

24sataExpress: Glumica Marijana Mikulić otkriva kako se bori protiv želje za lošom hranom, je li ljubomorna i kakva je majka. Pridružila se ekipi serije 'Stipe u gostima'

VIDEO

Glumačkoj ekipi popularne humoristične serije “Stipe u gostima” u petoj sezoni, koja se trenutačno prikazuje na HTV-u, pridružila se tridesetogodišnja glumica Marijana Mikulić u ulozi seksepilne sekretarice Stanke. Marijana je rođena 6. prosinca 1981. u Širokom Brijegu, a živi i radi u Zagrebu.

U glavnom je gradu prije četiri godine diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti. Televizijska ju je publika upoznala prije pet godina u telenoveli “Ponos Ratkajevih”, u ulozi Izabele pl. Ratkaj, a vrlo je brzo zaigrala i u sapunici “Zakon ljubavi”. Prije dvije je godine postala predmetom zavisti mnogih žena u Hrvatskoj kad je s turskim glumcem Halitom Ergencom, zvijezdom “Sulejmana Veličanstvenog” snimila reklamu za domaći trgovački lanac (Konzum). U reklami Marijana padne u nesvijest kad u prodavaonici ugleda Halita, ali privatno, otkriva umjetnica, nije zaluđena turskim serijama. Večeri radije provodi okupirana dvojicom najvažnijih muškarca u svom životu: trogodišnjim sinom Ivanom i suprugom Josipom Mikulićem, docentom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Prije četiri se godine atraktivna brineta našla na sedmom mjestu popisa sto najljepših Hrvatica u izboru tjednika Globus. Ljepotu, koju je prije pet godina pokazala na izazovnim fotografijama u časopisu Klik, održava tretmanima kisikom i vježbanjem na pokretnoj platformi. Kazalište joj je najveća ljubav, a trenutačno u Teatru &td igra u predstavi Mirana Kurspahića “Lijepa naša” s Petrom Dugandžić, Ivanom Horvat i Csillom Barath-Bastaić. Priprema se i za prvu ulogu u dječjoj predstavi.

24express: U seriji “Stipe u gostima” glumite Hercegovku. Je li vam bio poseban gušt igrati zemljakinju?

I Stipe i Stanka karikature su ljudi tih krajeva. Ne bih voljela nikoga uvrijediti svojom izvedbom, ali mislim da je lik vrlo zabavan. Stanka je žena iz naroda, a i sebe volim gledati tako. U izvedbi sam dobila slobodu koristiti neke ortodoksne hercegovačke izraze kako bih bila što autohtonija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

24express: Uskoro ćete prvi put glumiti u predstavi za djecu u Dječjem kazalištu Trešnja. Hoće li u publici biti i vaš sin Ivan?

Sigurno će biti. I u Trešnji i u Zagrebačkom kazalištu lutaka redoviti je posjetitelj. Jako voli glazbu i ples pa smo ga upisali u plesnu skupinu u kazalištu Trešnja. Kako je još jako mali, izdrži pola sata, a onda mu pada koncentracija. Ne namjeravam ga usmjeravati na to da ide mojim putem, ali ako se odluči na to, podržat ću ga.

24express: Ivan će 16. siječnja navršiti četiri godine, a već govori strane jezike?

U vrtiću je u engleskoj grupi, a tati je njemački kao materinski, tako da njih dvojica razgovaraju na njemačkom. Jako mu imponira kad ga pohvale da dobro govori. Iznimno je znatiželjno dijete, sve mu moram objašnjavati kao odraslom. Uvijek ima još sto pitanja na moje odgovore.

24express: Govorite da se koristi sitnim lukavstvom kako bi dobio što više pozornosti?

Tete iz vrtića hvale ga da je samostalan i ne dopušta im da mu pomažu oko ičega, a kod kuće želi biti maza i traži od tate i mame da rade neke stvari umjesto njega, što mi je zapravo super. Glavno da je samostalan ondje gdje treba biti.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer