News

Komentari 65

Marijana Petir: Sa Škorom sam pričala, ali idem s HDZ-om, ne želim da ljevica dođe na vlast...

Marijana Petir: Sa Škorom sam pričala, ali idem s HDZ-om, ne želim da ljevica dođe na vlast...

Nezavisna Marijana Petir bit će na HDZ-voj listi na izborima, a o koaliranju je razgovarala i s Miroslavom Škorom. Potvrdila je to u utorak gostujući u Dnevniku HRT-a

Točno je da mi je Domovinski pokret ponudio suradnju. Ne želim da se glasovi rasipaju, znamo kakav je zakon, ja ne želim da ljevica dođe na vlast - rekla je Petir.

Na izbore izlazi u 6. izbornoj jedinici.

Sa Škorom sam imala konstruktivne razgovore. On želi dobro Hrvatskoj kao i ja. No naši putevi se nešto razlikuju – istaknula je i nastavila da je s Plenkovićem razgovarala o programima važnima za Hrvatsku te da je dosta posla u poljoprivredi. Pojasnila je zašto nije na izbore za Europski parlament išla s HDZ-om.

- Tada su tražili od mene da se učlanim, to mi nije bilo prihvatljivo – odgovorila je Petir, a to neće napraviti ni za ove izbore. Osvrnula se i na bivšu stranku HSS.

- Još se borim za HSS na Visokom upravnom sudu. To što je Beljak napravio je sramotno i pogubno i vodi prema uništenju jedne od najstarijih stranaka. Koristimo pravne mehanizme koje imamo. Možemo uvijek upozoriti da nam lijeva koalicija s Beljakom ne harači po Hrvatskoj kao po HSS-u - rekla je Petir.

Najčitaniji članci