Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Masters of Dirt: posebna ponuda i popusti za spektakl!

Zvijezde freestyle vratolomija dolaze u Arenu Zagreb 28. prosinca ove godine u sklopu turneje „Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019“. Sve posjetitelje očekuje adrenalinski spektakl

Foto: Syo van Vliet
0 komentara

Sve posjetitelje očekuje adrenalinski spektakl prepun nevjerojatnih skokova i flipova na motociklima, quadovima, mountain i BMX biciklima u izvedbi virtuoza koji će izvoditi najluđe trikove na svijetu i skakati do čak 14 metara u visinu na poligonu dugačkom 24 metara uz zvukove službenog MOD DJ-a, Mosakena te „Fuel Girls“ plesačica iz Velike Britanije.

U periodu godine kada se tradicionalno nude pristupačne akcije i popusti, organizator showa „Masters of Dirt“ je osigurao posebnu ponudu. Tijekom BLACK ADRENALINE WEEK-a, koji traje od 25.11. do 1.12., moguće je ostvariti popust od 25% na kupovinu svih kategorija ulaznica uz korištenje posebnog promotivnog koda - BLACK2019! Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim. 

Glavna zvijezda „Masters of Dirt“ spektakla bit će mega popularni FMX šampion Kai Haase, koji je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop backflip sa svojim motociklom na zemlji i to s rampe visoke nevjerojatnih 10 metara. Uz Kaija očekuje se i spektakularni nastup Alesa Rozmana, koji će izvesti backflip na svojem quadu te dolazak zvijezde freestyle planinskog bicikliranja Adolfa Silve, koji će izvesti  triple backflip na svom mountainbike biciklu.

Oni koji žele znati više o „Masters of Dirt Total Freestyle“ spektaklu te izvođačima, kao i njihovim nevjerojatnim točakama mogu pratiti službenu web stranici https://www.mastersofdirt.com/ te facebook event https://www.facebook.com/events/654190118432586/.

 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message