Obavijesti

News

Komentari 361

Pronašli su Mateju (17) koja je pobjegla sa tek rođenim sinom

Pronašli su Mateju (17) koja je pobjegla sa tek rođenim sinom
3

Mateja je rodila dječaka iz veze sa Stankom (25). Par i beba su živjeli u teškim uvjetima pa je Centar za socijalnu skrb htio dječaka smjestiti u udomiteljsku obitelj

VIDEO

Iz PU Koprivničko-križevačke doznajemo kako su pronašli Mateju koja je zajedno sa svojom jednomjesečnom bebicom i dečkom Stankom Ž. (25) nestala prije nekoliko dana. Ona, dječačić i Stanko smješteni su na sigurno. Iz policije nisu željeli reći gdje se par trenutno nalazi i gdje su ih točno našli.

Glasnogovornik PU Koprivničko-križevačke, Dražen Laljek je kazao kako je policija nakon zahtjeva Centra u petak provela asistenciju Centru. 

- Nakon što nisu nađeni na adresi na koprivničkom području utvrdili smo gdje se oni nalaze i o tome izvijestili Centar za socijalnu skrb u Koprivnici. Obitelj je van područja Koprivničko-križevačke županije - kazao je Laljek. Dodajući da je daljnji postupak u nadležnosti Centra. 

Djevojka je prije mjesec dana rodila dječaka iz veze sa Stankom Ž. (25). Zbog teških uvjeta u kojima su Stanko, maloljetna Mateja i njihova beba živjeli proteklih mjesec dana, nadležni Centar za socijalnu skrb htio je bebu smjestiti u udomiteljsku obitelj. No Mateja na to nije htjela pristati.

- Najsretnija bih bila kada bih mogla vidjeti kćer i unuka ili da ih barem čujem - kazala nam je Katica Vugrin (46) iz Glogovca kraj Koprivnice, koja je bila očajna zbog kćerina nestanka.

- Sredinom prošlog tjedna rekla je kako ne da dijete. Zaprijetila je da će otići i svoju prijetnju ostvarila. Pobjegla je sa Stankom i bebom i nitko ne zna gdje su sad - govori uplakana majka Katica koju je cijela situacija toliko potresla da su je hitno morali prebaciti u koprivničku bolnicu.

>>> Više čitajte u utorak u 24sata!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 361
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature