News

Komentari 471

Matić o moliteljima: Suknja nije poziv na silovanje, a ako imaju problema, postoji masturbacija

Matić o moliteljima: Suknja nije poziv na silovanje, a ako imaju problema, postoji masturbacija

Molitva je u Zagrebu i u drugim gradovima počela u 8.30, a u najavi je pisalo kako muškarci mole za domovinu, mir, obraćenje hrvatskog naroda, kao i za to da muškarci postanu duhovni autoriteti u obitelji

Nitko nema ništa protiv da ljudi mole. Ali moli se za ljubav, mir, oprost. Oni mole za stvari za koje smo mislili da smo ih ostavili nekoliko stoljeća iza nas, rekao je u razgovoru za Index europarlamentarac Fred Matić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sabina Glasovac i Fred Matić pridružili su se kontraprosvjedu protiv molitelja

Molitelji na trgovima hrvatskih gradova

Kao i posljednjih mjeseci, na svaku prvu subotu u Zagrebu i drugim gradovima organizirali su mušku molitvu krunice. 

Molitva je u Zagrebu i u drugim gradovima počela u 8.30, a u najavi je pisalo kako muškarci mole za domovinu, mir, obraćenje hrvatskog naroda, kao i za to da muškarci postanu duhovni autoriteti u obitelji. 

'Ovo za što se oni mole nema nigdje'

- Ovo su marginalci. Od 90-ih smo se borili da uđemo u Europu, nismo se sigurno borili za povratak u srednji vijek. Ovo za što se oni mole nema nigdje u Bibliji, toga samo ima u srednjem vijeku. Čedno odijevanje? Tko si ti da meni određuješ što ću nositi? Mini suknja nije poziv na silovanje - dodao je Matić.

Molitelji od ranih jutarnjih sati kleče na Trgu bana Josipa Jelačića, dočekao ih je kontraprosvjed

Molitelje u Zagrebu dočekao je kontraprosvjed Tihe mise.

- Ako imaš hormonalnih problema - postoji izraz koji se zove masturbiranje. Moraju i to znati, ali njihovi organizatori su protiv toga. Moraju naći načine da obuzdaju svoje hormone - poručio je Matić.

Najčitaniji članci