Obavijesti

News

Komentari 132

Matić: Prosvjednici će dobiti struju, bolji sam čovjek od njih

Matić: Prosvjednici će dobiti struju, bolji sam čovjek od njih
5

Matić o prosvjednicima s kompromitirajućim materijalima: 'Prošao sam nekoliko NATO provjera, a oni koji me prozivaju ne bi prošli ni provjeru kućnog savjeta'

VIDEO

Ministar branitelja Predrag Matić rekao je u četvrtak na presici u 12 sati da će ponovno ukopčati struju prosvjednicima u Savskoj nakon što im ju je ujutro isključio. Ministar je pojasnio da im je struju isključio nakon nove salve uvreda kojim su ga ujutro zasuli.

- Ja doista ne znam tko su neki ljudi među njima. Jer nisu bili ni u našoj vojsci, a dolaze iz susjedne države - rekao je Matić.

Twitter

'Prosvjednici su izmanipulirani i sad će opet u zapećak'

Izjavio je da su prosvjednici, branitelji, izmanipulirani te da među njima nisu ni oni koji su ih organizirali, ni oni koji ih financiraju. 

- 25 godina se njima manipulira i sada će nakon izbora opet u zapećak. Da parafraziram izreku iz susjedne zemlje, tamo gdje prestaje logika, tu počinju braniteljska traženja - rekao je ministar na tiskovnoj konferenciji.

'Nije bilo problema tri godine, a onda su podigli šator'

Rekao je da tri godine u svom ministarskom mandatu nije imao nikakvih problema u svom radu, sve dok oni nisu postavili svoj šator. 

- Tražili su, kao, smjenu ministra, a zapravo su tražili smjenu Vlade i premijera. Ja razumijem da su im politički pokrovitelji sada nervozni zato što su izgubili izbore, ali nervozan sam i ja nakon eskalacije uvreda i prijetnji meni i mojoj obitelji - rekao je ministar.

'Prošao sam NATO provjere, a oni ne bi prošli ni provjeru kućnog savjeta'

Na molbu novinara da prokomentira najavu prosvjednika iz šatora zakazanu za 15 sati na kojoj će, navodno, predstaviti neke kompromitirajuće materijale o njemu,  ministar Matić je rekao: 'Prošao sam nekoliko NATO provjera, a oni koji me prozivaju ne bi prošli ni provjeru kućnog savjeta'. 

Na pitanje novinara da bi trebala biti riječ o dokumentima koji ukazuju na njegovu navodnu radnu nesposbnost on je rekao: 'Ja sam završio srednju elektrotehničku, osim toga sam još i nastavnik i časnik. Radna nesposobnost se odnosi na sva ta moja tri zanimanja, ali ne i na ostalo. Podsjetio bih na anegdotu iz Sabora kada je jedan HDZ-ov zastupnik stao prozivati za istu stvar ministra Kotromanovića i mene, a ispalo je da on ima istu takvu radnu nesposobnost'.

Ministar je podsjetio da je on 100 dana bio zarobljenik u srpskom koncentracijskom logoru.

Rekao je još i to da će im struju opet uključiti ali ne zato što ih se boji, nego zato što je bolji čovjek od njih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao