Obavijesti

News

Meblo Trade tjedan popusta: 15 – 40% od 24. do 31.08.

Meblo Trade tjedan popusta:  15 – 40% od 24. do 31.08.
9

Meblo Trade rezervirao je tjedan za super popuste i odlične uštede

Od 24. do 31. kolovoza u svim Meblo Trade salonima, te na web shopu možete pronaći brojne programe namještaja i keramičkih pločica na odličnom popustu od 15 pa do čak 40%.

Treba li Vam nova dječja soba, kuhinja, garnitura, madrac ili keramičke pločice u Meblo Trade salonima pronaći ćete ih po odličnim, sniženim cijenama.

Riješite se svoje stare kuhinje i zamijenite je novom, modernijom, stvorite prostor u kojem ćete s užitkom boraviti kuhajući i isprobavajući nove recepte.

Nova garnitura savršeno će se uklopiti u ambijent svakog doma, osobito ako imate mogućnost širokog izbora različitih boja i materijala kao što imate u svim Meblo Trade salonima.

Madrace možete pronaći uz popuste do čak 40% i odmah su spremni za isporuku – uložite u odličan madrac i napokon se odmorite i naspavajte kako zaslužujete, budite se bez dosadne boli u leđima i vratu i budite poletni svaki dan.

Keramičke pločice modernog izgleda, raznih materijala i uzoraka Vašem će domu udahnuti jedan potpuno novi izgled i svježinu, osobito ako se ohrabrite te se odlučite osvježiti upravo dnevni boravak ili terasu na kojoj ćete uživati u hladu tijekom ovih vrućih, ljetnih dana.

A za sve male školarce pripremili smo i odlične popuste na dječje sobe – funkcionalni i fleksibilni elementi, živahne boje i maksimalna iskoristivost prostora biti će savršeni za odličan početak još jedne školske godine. 

Posjetite Meblo Trade salone i web shop, iskoristite odlične popuste od 15 do 40 % samo od 24. do 31. 08. Više na www.meblo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk