Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
121 komentara

'Medicinska sestra' iz Obrovca završila na psihijatriji u Zadru

Veronika Pecolaj (26), koja se predstavljala kao medicinska sestra doktora Gorana Jusupa iz Obrovca, optužena je za lažno predstavljanje i neovlašteno nošenje znakovlja službene osobe

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
121 komentara

Veronika Pecolaj (26), dobila je optužni prijedlog zbog lažnog predstavljanja i potvrđivanja lažnih podataka te neovlaštenog nošenja znakovlja službene osobe.

Ponuđena joj je mogućnost odlaska na liječenje, a potvrdili su nam da je zadržana na psihijatrijskom odjelu zadarske opće bolnice.

Slučaj dr. Gorana Jusupa iz Obrovca i Veronike Pecolaj, koja se predstavljala kao njegova medicinska sestra, ali nikad nije završila školu za medicinsku sestru, prva je objavila Nova TV u emisiji 'Provjereno'.

HZZO je dvaput obavio kontrolu u Jusupovoj ordinaciji. Nakon prve kontrole, u studenom 2018., utvrdili su nepravilnosti. Doktoru su naredili da ih ispravi, ali u ponovljenoj kontroli, u siječnju 2019., HZZO je zaključio kako to nije učinio te je pokrenuo postupak za raskid ugovora s liječnikom kojeg je napustilo oko 900 pacijenata.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message