News

Komentari 19

Medved braniteljima čestitao Uskrs i zahvalio na strpljenju

Medved braniteljima čestitao  Uskrs i zahvalio na strpljenju

Neka vjeru, ljubav i dobrotu u svima nama ojača uskršnja nada, dajući nam hrabrosti za sve izazove koji su pred nama", poručio je ministar branitelja Tomo Medved u čestitki

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u četvrtak je uputio uskrsnu čestitku hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji, izražavajući nadu u buduću suradnju i partnerstvo te im zahvaljujući na, kako tvrdi, iskazanom strpljenju u prevladavanju problema s kojima se svakodnevno susreću. 

"U prigodi najvećeg kršćanskog blagdana svim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, članovima obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata želim sretan i blagoslovljen Uskrs. Uz iskrenu poruku nade u buduću suradnju i plodonosno partnerstvo u ostvarivanju zajedničkih ciljeva na dobrobit naše Hrvatske, zahvaljujem vam na iskazanom strpljenju u prevladavanju problema s kojima se svakodnevno susrećete", poručuje Medved. 

Ističe kako će nesebično zajedništvo koje je hrvatsko društvo krasilo u Domovinskom ratu te odlučnost, hrabrost i požrtvovnost poginulih branitelja, njemu i ministarstvu koje vodi biti vodilja za novi iskorak u izgradnji sustava koji će, kaže, poboljšati i ojačati skrb o braniteljima i članovima njihovih obitelji.

"Aktivnom ćemo suradnjom pronaći rješenja kojima ćemo saznati sudbinu nestalih, zaštititi obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, podržati i osnažiti djecu za samostalni život, osigurati pravodobnu i kvalitetnu zdravstvenu skrb, poboljšati dostupnost tržišta rada nezaposlenim hrvatskim braniteljima, kao i ostalih problema i potreba, donošenjem jedinstvenog Zakona o pravima hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata. Neka vjeru, ljubav i dobrotu u svima nama ojača uskršnja nada, dajući nam hrabrosti za sve izazove koji su pred nama", zaključuje Medved u čestitki.

Najčitaniji članci