Obavijesti

News

Komentari 112

'Mene su udarali pepeljarom, a Kovačića su pokušali pregaziti'

'Mene su udarali pepeljarom, a Kovačića su pokušali pregaziti'
1

I sam sam fizički napadnut izuzetnom žestinom. Tolikom da mi je mobitel koji sam držao na uhu spasio život jer je osoba bila spremna skončati ga udarcima pepeljarom, napisao je Petrov...

VIDEO

Nakon što je Mostovom kandidatu za gradonačelnika Dubrovnika, Mari Kristiću netko danas na automobilu probušio gume, oglasio se čelnik Mosta Božo Petrov koji ističe da je i sam bio žrtva napada i to - pepeljarom.

- Za one koji ne znaju i sam sam fizički napadnut izuzetnom žestinom. Tolikom da mi je mobitel koji sam držao na uhu spasio život jer je osoba bila spremna skončati ga udarcima pepeljarom u sljepoočnicu, napisao je Petrov na Facebooku.

Prenosimo njegov status u cijelosti:

Ne apeliram na građane Republike Hrvatske da nas zaštite, jer da smo htjeli biti zaštićeni ne bismo niti krenuli u ovaj projekt promjena i zaštite nacionalnih interesa pred postojećim interesnim skupinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Apeliram da naćule uši i otvore oči.

Saborski zastupnik Mosta Maro Kristić danas je objavio kandidaturu za gradonačelnika Dubrovnika, a nedugo zatim na njegovom su automobilu oštrim predmetom probušene gume. Nekome je očito poremetio planove i izazvao reakciju straha, tolikog straha da je ta osoba posegnula za ovako agresivnim činom.

I nije to prvi puta. Za one koji ne znaju i sam sam fizički napadnut izuzetnom žestinom. Tolikom da mi je mobitel koji sam držao na uhu spasio život jer je osoba bila spremna skončati ga udarcima pepeljarom u sljepoočnicu. Mog kolegu Ivan Kovačića pokušali su pregaziti automobilom. Ante Pranić fizički je napadnut u kafiću uz pokušaj gušenja. A zlikovci su išli toliko daleko da je fizički napadnuta i supruga našeg Marko Sladoljeva, sada kandidata za gradonačelnika Zagreba.

Ne želim to nikome, srećom tako ne prolaze drugi politički akteri u Hrvatskoj, ali vrlo je indikativno da se od svih silno ugroženih, svih silnih revolucionara što se busaju u prsa, u ovoj državi uvjerljivo najviše fizički napadalo MOST nezavisnih lista, vandaliziralo našu imovinu, a dalo bi se tu nabrojati još jako puno djela i radnji koje nemaju veze s demokracijom i očito su dokaz da smo mnogima poremetili planove.

Poručujem vam gospodo koja ste stajali i stojite iza takvih djela, da vam neće uspjeti. Da ćemo se nastaviti boriti za javni interes, a protiv vaših prljavština. Kao što bi rekao naš Miro Bulj, NE-ĆE-TE!!!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora