Obavijesti

News

Komentari 178

Merkel se ozlijedila na skijanju: Ozlijedila se zbog starih skija?

Merkel se ozlijedila na skijanju: Ozlijedila se zbog starih skija?
6

Glasnogovornik njemačke vlade Steffen Seibert je rekao da Merkel ima djelomičnu frakturu zadnjeg lijevog dijela zdjelice. Ozlijedila se prilikom skijaškog trčanja

VIDEO

Njemačka kancelarka Angela Merkel (59) ozlijedila se na skijanju u Švicarskoj. Bild piše da se Merkel ozlijedila tijekom skijaškog trčanja. Steffen Seibert, glasnogovornik njemačke vlade, je rekao kako Merkel otkazuje većinu termina i putovanja u naredna tri tjedna jer će morati ležati. 

Glasnogovornik je objasnio da je Merkel pala prilikom skijaškog trčanja te da brzina nije bila velika. Sve se to dogodilo još prije nove godine u predjelu Engadin. Kancelarka se natukla i trebala je pomoć pri hodanju. Nakon što se vratila u Berlin prošloga je petka otkriveno da ima djelomičnu frakturu zadnjeg lijevog dijela zdjelice. Zbog toga će morati ležati i ne smije letjeti pa je otkazala neka putovanja što joj je navodno teško palo. Tako je otkazan njezin posjet Poljskoj kao i prijem luksemburškog premijera u Berlinu. Seibert kaže da će Merkel raditi od kuće. Ipak u srijedu bi trebala voditi sjednicu vlade. 

Angela Merkel i njezin suprug Joachim Sauer svake godine božićne blagdane provode u Švicarskoj. Njemački mediji pišu kako je taj odmor za Merkel postao gotovo ritual. 

Stradala zbog starih skija?

Prema nekim izvorima, moguće je da se Merkel ozlijedila zbog svojih starih skija. Kako piše Deutsche Welle, kancelarkine skije Germina Alpha CS proizvedene su između 1992. i 1995. godine i stare su najmanje 19 godina. 

Iz iste  tvrtke i ranije su se hvalili kako Merkel koristi njihove skije, tvrdeći kako 'nisu najnovije, ali su ipak njemačke skije'. 

Jedan od menadžera tvrtke Germina priznao je kako bi možda bilo vrijeme da kancelarka nabavi novi par skija, obzirom da je vijek jednih oko 10 godina, nakon čega gube učinkovitost. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina