Obavijesti

Promo sadržaj

Mesna industrija Ravlić donirala novac Osječkom KBC - 'Zajedno za osječku bolnicu'

Mesna industrija Ravlić donirala novac Osječkom KBC - 'Zajedno za osječku bolnicu'
5

Prikupljenim bodovima kupaca Uprava Ravlić mesne industrije dodala je još toliko i pretočila u novac. Poklon bon od 115.100,00 kuna Klinici za infektologiju uručio je direktor Mario Ravlić: "Naš moto je 'koliko ti društvo pruži, toliko mu moraš i vratiti nazad"

'Zajedno za osječku bolnicu' naziv je akcije prikupljanja humanitarne pomoći među kupcima putem loyalty programa koju je pokrenula Mesna industrija Ravlić. U akciji koja je u više od 50 mesnica Ravlić diljem Hrvatske trajala tijekom svibnja, kupci su sakupljali nagradne bodove, ostvarili pogodnosti kupnje, a potom je Uprava industrije Ravlić iznos bodova zbrojila, poduplala i pretočila u novac. Iznos od 115.100 kuna humanitarne pomoći namijenili su Klinici za infektologiju KBC Osijek. Poklon bon Klinici je uručio Mario Ravlić, direktor Mesne industrije Ravlić d.o.o. zahvalivši predstojnici i svim zaposlenicima Klinike.

Humanitarna donacija tvrtke Ravlic KBC- u Osijek

Ova cijela epidemiološka situacija u zadnjih nekoliko mjeseci nas je ponukala da ad-hoc napravimo humanitarnu akciju upravo za Kliniku za infektologiju koja je zaista bila pod povećalom i u fokusu zadnjih nekoliko mjeseci. Akcijom prikupljanja pomoći htjeli smo potaknuti naše cijenjene kupce da, kupujući u našim mesnicama, čine dobro djelo. Novčanim bonom koji smo namijenili KBC-u Osijek željeli smo pokazati da smo kao tvrtka na svaki način dio ove zajednice, društveno odgovorni. Iznos koji darujemo je naš mali doprinos i nadamo se da će ga biti još" kazao je Mario Ravlić posjetivši Kliniku i KBC.

Mesna industrija Ravlić i njeni zaposlenici svake godine organiziraju humanitarne akcije i sudjeluju u niz društveno odgovornih projekata i pomoći. Protekle godine realizirali su više od 300 donacija ,Domu za odgoj djece i mladeži Osijek“ su okrečili prostoriju za druženje, Udruzi "Mogu" za rehabilitaciju djece sa poteškoćama u razvoju postavili ogradu te su dodatno volontirali u dvije udruge. „Ove godine slavimo i svoju okruglu obljetnicu postojanja, 60 godina prisutnosti naše tvrtke na tržištu. Ravlić je kao tvrtka krenuo od malog obrta, obiteljski smo gradili tu priču dalje, a danas moja sestra i ja predstavljamo treću generaciju Ravlića koji nastavljaju razvijati tvrtku" dodao je mladi direktor Ravlić.

Humanitarna donacija tvrtke Ravlic KBC- u Osijek

U ime bolnice pozdravio ga je i ravnatelj KBC Osijek Željko Zubčić te, dakako, i predstojnica Klinike za infektologiju prof.dr.med. Ljiljana Perić. "Zahvalni smo na svakoj donaciji koju smo dobili kako bismo što lakše prošli kroz ova vrlo zahtjevna i teretna vremena. Ovo je još jedan dokaz da humanitarni rad može olakšati našem zdravstvenom radu. Period pandemije bio je pun izazova, ali smo se dobro snašli. Veliko hvala svima nama koji u ovoj regiji znamo biti jedni uz druge, jedni za druge, dijeleći dobro i zlo. U ovakvim trenucima mi pokazujemo našu slavonsku široku dušu. Budi se humanitarnost i plemenitost u svim našim žiteljima u regiji. Svi žele pomoći našem odjelu. To nas ohrabruje u radu, veseli nas, jer svakako je puno bolje boraviti i liječiti se na udobnom bolničkom krevetu, u lijepom okolišu" kazala je tom prilikom dr. Perić ističući kako će donacija u cijelosti biti utrošena u Kliniku za infektologiju i to za kupnju električno podesivih ležajeva za preglede u ambulanti, za terapijska kolica po odjelima, televizore po sobama bolesnika, infuzomate, EKG, respiratore i aspiratore, generalno u sredstva koja će koristiti bolesnicima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.