Obavijesti

News

Komentari 33

Meta napada nije bio špijun, nego njegova kći Julija (33)?

Meta napada nije bio špijun, nego njegova kći Julija (33)?
1

Julija je zaručnica sina visoko rangiranog ruskog dužnosnika, tvrdi njezina rođakinja Viktorija. Obitelj zaručnika ne odobrava tu vezu jer je  Skripal bio "izdajica ruskih kolega"

VIDEO

Sergej Skripal (66) je početkom ožujka otrovan u Salisburyju na jugozapadu Engleske. Taj bivši ruski špijun je imao azil u Velikoj Britaniji. Otrovan je zajedno sa svojom kćeri Julijom (33). Oboje su i dalje u bolnici u kritičnom stanju. Iako se prvo mislilo da je Skripal meta, sada se počelo nagađati da je to možda bila njegova kći. U napadu nervnim agensom ozlijeđen je i jedan policajac. On je prvi pritekao u pomoć otrovanima. Policajac je također teško ozlijeđen, a stanje mu se u međuvremenu poboljšalo. 

Julija je zaručnica sina visoko rangiranog ruskog dužnosnika, tvrdi njezina rođakinja Viktorija. Obitelj zaručnika ne odobrava tu vezu jer je Skripal bio "izdajica ruskih kolega". Viktorija (45) vjeruje da je meta napada bila Julija, a ne njezin otac, piše Mirror. Skripalu je ranije umrla supruga od raka, a umro mu je i sin.

Otrovali su špijuna: Britanija prijeti oštrim odgovorom Rusiji
Otrovali su špijuna: Britanija prijeti oštrim odgovorom Rusiji

Trovanje bivšeg špijuna izazvalo je diplomatski rat između Velike Britanije i Rusije. Britanska premijerka Theresa May je zaprijetila protjerivanjem ruskih diplomata, a Rusija joj odgovara da stvara "histerično okruženje". 

'Motiv trovanja bivšeg špijuna možda da se zakomplicira domaćinstvo Sjvetskog prvenstva'

Mogući motiv trovanja bivšega dvostrukog agenta Sergeja Skripala u Engleskoj jest da se Rusiji zakomplicira domaćinstvo Svjetskog nogometnog prvenstva ovog ljeta, prenijela je agencija Interfax izjavu ruskoga ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova u četvrtak. 

Lavrov je rekao kako se nada da će se bivši dvostruki Skripal oporaviti od napada nervnim otrovom u Velikoj Britaniji te će moći rasvijetiti što se dogodilo, objavila je ruska državna novinska agencija TASS. 

Velika Britanija kaže da je Rusija odgovorna za napad otrovom novičokom na Skripala i njegovu kćer Juliju u Salisburyju. 

Otkad su pronađeni 4. ožujka oboje se nalaze u bolnici u kritičnom stanju.

Rusija opovrgava bilo kakvu upletenost u napad. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...