Obavijesti

News

Komentari 100

Metak u tijelo jer ga je prebio? 'Žena je vrisnula, a on je pao'

Metak u tijelo jer ga je prebio? 'Žena je vrisnula, a on je pao'
10

Napač nije imao kacigu niti je bio maskiran, a ispod majice skrivao je pištolj. Mirno je došetao do stola za kojim su sjedili muškarac i žena s kojima se posvađao i potukao u četvrtak

VIDEO

Muškarac (42) koji je pucao bio je kao tempirana bomba. U četvrtak je iz nepoznatog razloga pljunuo na jednu djevojku. Ona je u pomoć pozvala dečka (32) koji ga je prebio. Očito se želio osvetiti pa ga je u petak upucao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pucnjava na zagrebačkoj Trešnjevci: "Čuo se strašan vrisak"

Pucnjava na zagrebačkoj Trešnjevci: "Čuo se strašan vrisak" Više na http://bit.ly/2r53MeY Reporterka: Ivana Kovačić

Objavljuje 24sata u 27. travnja 2018

Ispričao nam je to danas jedan od poznanika naoružanog muškarca iz obračuna sa zagrebačke Trešnjevke koji je zbog straha želio ostati anoniman. Prema dosad poznatim informacijama, napadač se u petak oko 12.50 sati dovezao motociklom do kafića Valentino u Nehajskoj ulici. Nije imao kacigu niti je bio maskiran, a ispod majice skrivao je pištolj. Mirno je došetao do stola na terasi za kojim su sjedili muškarac i žena s kojima se posvađao i potukao u četvrtak.

'Sišao je s motora, došetao do čovjeka u kafiću i upucao ga!'
'Sišao je s motora, došetao do čovjeka u kafiću i upucao ga!'

- Ispalio je u njega jedan metak i odmah je nastala panika. Žena kraj njega je vrisnula, a on je pao na tlo. Do njega su odmah dotrčali ljudi koji su bili blizu, a pucač se vratio do motora i odjurio u smjeru Ozaljske ulice - ispričala nam je jedna od svjedokinja krvavog obračuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

trešnjevka 00:04

Uspjeli su pridići teško ranjenog muškarca te su mu pomogli da dođe do Policijske postaje Trešnjevka, koja je udaljena 100 metara od kafića. U njoj je dočekao Hitnu pomoć, koja ga je prevezla do KBC-a Sestre milosrdnice. Ondje su ga operirali te su ga zadržali na liječenju i oporavku. 

Kako neslužbeno doznajemo, zadobio je prostrjelnu ranu u trbuh te mu je odstranjen bubreg i dio gušterače. Još uvijek je na intenzivnoj njezi, ali stabilno.

Kako neslužbeno doznajemo, naoružani muškarac se malo poslije napada sam predao policajcima. Navodno je sakrio pištolj iz kojeg je pucao pa je s policajcima morao ići na pretres svog stana i poslovnog prostora u Nehajskoj ulici. Što su sve ondje pronašli, danas nije bilo moguće doznati jer cjelokupna istraga i dalje traje. Nakon nje, pucača bi trebali optužiti za pokušaj ubojstva.

- Možemo samo pretpostaviti da je on i jučer bio naoružan. Pošto je dobio batina, tako krvav je išao tražiti muškarca koji ga je prebio. U ruci je imao nekakav pendrek te je napravio jedno 20 krugova motorom po Trešnjevci. Zbog svega je u četvrtak intervenirala i policija, pa smo mislili da su uhitili tog čovjeka koji ga je prebio. No on je bio na slobodi pa ga je upucao - ispričali nam sugovornici, koji su upućeni u njihove odnose.

Dodali su kako pucaču s kratkim fitiljem ovo nije prvi incident. Nedavno je ‘poludio’ na stariju gospođu koja je sa psom prolazila kraj lokala kojeg uređuje. Njen pas navodno je urinirao kraj lokala, a na kraju je sve završilo prijavom na policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21