Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

'Sišao je s motora, došetao do čovjeka u kafiću i upucao ga!'

Pucnjava na Trešnjevci: Neslužbeno doznajemo da je ranjeni muškarac u kritičnom stanju, nalazi se u Vinogradskoj bolnici, a napadač se sam predao policiji.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
184 komentara

POGLEDAJTE VIDEO:

Pucnjava na zagrebačkoj Trešnjevci: "Čuo se strašan vrisak" Reporter:Ivana Kovačić

Posted by 24sata on Friday, 27 April 2018

Na zagrebačkoj Trešnjevci u kafiću preko puta parka Stara Trešnjevka i stotinjak metara od policijske postaje u Nehajskoj nešto prije 13 sati čula se pucnjava. 

- U 12.50 sati u sedmu policijsku postaju u Zagrebu došao je muškarac koji je ranjen vatrenim oružjem, prevezli ga u bolnicu, a istraga je u tijeku - potvrdila je policija.

Neslužbeno doznajemo da je ranjeni muškarac u kritičnom stanju, nalazi se u Vinogradskoj bolnici, a napadač se sam predao policiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Upucao ga i onda se mirno odšetao do motora i odvezao'

- Muškarac je došao motorom do kafića Valentino u Nehajskoj. Sišao je s njega, izvadio pištolj koji mu je bio skriven ispod majice i upucao drugog muškarca koji je s nekom djevojkom sjedio na terasi. Nastala je opća panika, muškarac je pao na pod i svi su dotrčali do njega. Napadač se mirno vratio do motora i pobjegao prema Ozaljskoj - rekla nam je jedna od svjedokinja pucnjave.

Dotrčali su policajci iz obližnje postaje te su ranjenog muškarca odveli do postaje skupa sa ženom. Po njega je došla Hitna pomoć te ga je odvezla u bolnicu. 

Trgovkinje: Odjednom smo samo čule vrisak

Trgovkinje iz susjednog lokala kažu kako su čule vrisak, a konobar iz kafića tvrdi da u njemu nikad nije bilo nikakvih problema.

Prema opisu kojeg smo dobili od svjedoka, napadač je muškarac visine oko 180 centimetara, srednje tjelesne građe, kratko ošišan i obrijan. Imao je crno-sivu majicu, na leđima je nosio ruksak te je vozio crni veći motor.
 

Možda vas zanima i ovo:
Message