News

Komentari 58

Metlom i ljutom kobasicom seksualno zlostavljali kolegu

Metlom i ljutom kobasicom seksualno zlostavljali kolegu

PAKLENA INICIJACIJA: Petorica muškaraca seksualno su zlostavljali mladića koji je tek pristupio u njihovo dobrovoljno vatrogasno društvo, a djevojka je sve snimala

Dobrovoljni vatrogasci iz Teksasa osumnjičeni su da su svog novog kolegu silovali metlom, a zatim i ljutom kobasicom. Petorica mladića osumnjičeni su za seksualno zlostavljanje, a jedina djevojka među zlostavljačima uhićena je jer je sve snimila mobitelom.

Na snimci se čuju zlostavljači kako se glasno smiju i viču od uzbuđenja dok su držali žrtvu nagnutu preko kauča. Prvo su ga pokušali silovati metlom, ali onda je jedan od njih dobio ideju. 

- Imam nešto bolje - kazao je jedan od zlostavljača, policija još nije utvrdila koji, te je donio ljutu kobasicu .

Alec Chase Miller (28), Casey Joe Stafford (30), Keith Edward Wisakowsky (26), Preston Thomas Peyrot (19), Blake Jerold Tucker (19) te Brittany Leanne Parten (23) nesretnog su mladića zlostavljali 20. siječnja, a on je to prijavio tek prošlog tjedna. 

Istražitelj zadužen za slučaj kaže da se vjerojatno radilo o nekoj vrsti bolesne inicijacije jer je zlostavljani mladić bio novi u dobrovoljnom vatrogasnom društvu u gradu Waxahachie, javlja the Dallas Morning News

Nakon što su ga seksualno napastovali mladić je otišao u toalet i povratio pa se otišao otuširati, a za to vrijeme zlostavljači su mu uzeli odjeću, a Tucker mu je oduzeo i ručnik kojim se ogrnuo pa je morao gol otići na parkiralište do svog auta u kojem je imao kratke hlače. 

Zlostavljači su uhićeni u ponedjeljak, a u četvrtak su svi osim Stafforda pušteni na slobodu uz jamčevinu od 75.000 dolara.

Istraga je još u tijeku. 

Najčitaniji članci