Obavijesti

News

Komentari 97

Miki, vozi polako! Bandić jurio niz Sljeme i vozio čak 90 km/h

Miki, vozi polako! Bandić jurio niz Sljeme i vozio čak 90 km/h
6

'Slalom' niz Sljeme: Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je jurio crnim terencem brzinom od 90 km/h po uskoj šumskoj cesti uz koju su hodali roditelji s djecom

VIDEO

Zašto se toliko žurio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kad je u nedjelju niz Sljemensku cestu u Zagrebu jurio 90 kilometara na sat?

Najprije se zaletio sa samog vrha Sljemena, od vidikovca, jureći gotovo sto na sat. U toj brzini je zaobišao automobil na cesti kraj Tomislavova doma pa nastavio “slalom” prema Šestinama. Iako on nije vozio nego njegov vozač, Bandiću jurnjava nije zasmetala ni kada su prolazili pored roditelja s malom djecom koji su hodali rubom uske i vijugave šumske ceste. 

Bandiću je na pola puta planove pokvario biciklist 

Na pola puta planove mu je pomrsio biciklist koji mu se namjerno nije želio maknuti s puta pa je za njim morao “gmizati” do podnožja brzinom od oko 60 kilometara na sat. 

Zaustavio se u Šestinama i izašao iz auta 50-ak metara od kapelice svetog Roka u kojoj se ponekad pomoli. 

Provjerili smo u policiji ograničenje brzine na Sljemenskoj cesti.

Vozio 90, a ograničenje 50 km/h

- Tamo nema znaka, a to znači da je ograničenje 50 na sat – objasnili su u prometnoj policiji.

Podsjetimo, 2002. Bandić je pijan bježao od policije, a to ga je stajalo gradonačelničke fotelje. Inače, u nedjelju je došao na Sljeme jer je bio posljednji dan sezone skijanja. Pozdravljao je građane koje je počastio besplatnim skijanjem. Kad su ga vidjeli, šaputali su: “Izbori su pa hoda okolo”.

Provozao se žičarom i, umjesto da uživa u pogledu, buljio je u papir i ponavljao što mora reći na konferenciji za novinare. Tada je rekao kako do kraja 2015. namjeravaju sagraditi novu žičaru i sadržaje za sportaše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...