Obavijesti

News

Komentari 26

Mikulić potvrdio da je kandidat za predsjednika Skupštine

Mikulić potvrdio da je kandidat za predsjednika Skupštine
1

Vezano uz to što je jedini kandidat za mjesto predsjednika zagrebačkog HDZ-a Mikulić je rekao da je to "vrhunac demokracije" jer time, istaknuo je, pokazuju zajedništvo i jedinstvo

VIDEO

 Predsjednik zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a Andrija Mikulić rekao je u petak da je on kandidat Kluba HDZ-a, HSP-a dr. Ante Starčević i Bloka umirovljenici zajedno za predsjednika zagrebačke Gradske skupštine.

"Da, ja sam kandidat za predsjednika Skupštine grada Zagreba ispred Kluba HDZ-a, HSP-a dr. Ante Starčević i Bloka umirovljenici zajedno", rekao je Mikulić novinarima prije početka Izborne skupštine zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a, na kojoj je on jedini kandidat za predsjednika tog HDZ-ovog Gradskog odbora.

Vezano uz to što je jedini kandidat za mjesto predsjednika zagrebačkog HDZ-a Mikulić je rekao da je to "vrhunac demokracije" jer time, istaknuo je, pokazuju zajedništvo i jedinstvo.

"Na taj način se pokazuje da je zagrebačka organizacija HDZ-a potpuno konsolidirana nakon četverogodišnjeg mukotrpnog rada s članstvom", poručio je.

Mikulić je, na pitanje kako komentira izjavu Mostovca Mire Bulja da je podatke o njemu (Bulju) dobio iz obavještajnog podzemlja, odgovorio je da je sve što ima o tome već rekao. Istaknuo je kako su hrvatski branitelji svetinja za njega i Hrvatsku.  

Mikulić je prije neki dan rekao da Bulj ne bi trebao napadati šefa HDZ-a Tomislava Karamarka i njegovu obitelj, jer Bulj "ima mrlje", te je pozvao DORH i Uskok da istraže Buljevu prodaju stana kojeg je kupio po povlaštenim uvjetima te njegov invaliditet.

Mikulić je u petak, na pitanje kako komentira raskidanje Temeljnog kolektivnog ugovora u Zagrebačkom holdingu, rekao je da treba sjesti, proanalizirati stvari i onda donijeti zaključke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije