Obavijesti

News

Komentari 103

Milan Bandić zaboravio predati listu u Peščenici u Zagrebu

Milan Bandić zaboravio predati listu u Peščenici u Zagrebu
1

Pad kod kuće: Gradonačelnik Bandić nema kandidate jedino u Peščenici, četvrti u kojoj živi. Kaže kako u njoj redovito pobjeđuje, pa se nije htio ni kandidirati

VIDEO

Od 17 gradskih četvrti u Zagrebu jedina za koju Milan Bandić nema svoju nezavisnu listu je njegova Peščenica! Peščenica-Žitnjak je četvrt u kojoj Bandić živi i koja je dosad bila njegov bastion.

Riječ je o nekad siromašnoj industrijskoj četvrti, prepunoj bespravne gradnje. Ima gotovo 60.000 stanovnika. U njoj je gradonačelnik napravio prve političke korake, u općinskom komitetu Saveza komunista Hrvatske.

- Nema liste jer su se gradonačelnik i Ivan Šikić dogovorili da je neće predati jer tamo ionako stalno pobjeđuju - rekla je Senka Knežević iz Bandićeva izbornog stožera.

Šikić je Bandićev 'politički otac'

Ivan Šikić je inače stari kadar SDP-a i Bandićev “politički otac”, uz Zdravka Tomca. Službeno obrazloženje da listu nisu predali kako ne bi pobijedili je neobično. Prema toj logici Bandić bi trebao odustati i od kandidature za gradonačelnika jer stalno pobjeđuje. Iako Knežević to opovrgava, prema našim informacijama, Ivan Šikić je zaboravio sastaviti listu i predati je iako ju je on trebao nositi. Bandić je navodno bio neopisivo ljut zbog gubitka te četvrti. Da mu je stalo osvojiti vlast i u četvrtima, jasno je iz ostalih 16 lista. Uz svoje suradnike istaknuo je poznata imena.

Listu za Sesvete nosi mu Marijan Tomurad, bivši načelnik zagrebačke policije. Na listama su i operna pjevačica Sandra Bagarić, bivša bacačica kladiva Ivana Brkljačić, bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, pisac Zvonimir Milčec, obrtnica Josipa Cahun Szkely, glumica Kostadinka Velkovska...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...