Obavijesti

News

Komentari 15

Milanović bjesnio na izjavu iz EPP-a da je 'politički nevažan'

Milanović bjesnio na izjavu iz EPP-a da je 'politički nevažan'
1

Glavni tajnik Europske pučke stranke napisao je za Zorana Milanovića (SDP) da je politički irelevantan, a on je na to odgovorio kako je to priopćenje nekog bijednika

VIDEO

Šef SDP-a Zoran Milanović u Saboru se žestoko obrušio na priopćenje Europske pučke stranke. U priopćenju koje potpisuje glavni tajnik EPP-a Antonio Lopez-Istúriz daje se podrška premijerki Kosor, a za Milanovića se navodi da on "često sudjeluje na sastancima na niskoj razini u Bruxellesu, koji ne utječu na proces donošenja odluka u EU-u" te da je on "u Bruxellesu politički irelevantan". .

Mašala, svaka čast što vas taj čovjek brani, poručuje Milanović HDZ-u

- Vidim bijedno priopćenje nekog bijednika iz Europske pučke stranke. Ovo što ovdje piše je skandalozno i najbolji je način da se Hrvatima zgadi Europska unija. Molim vas, nemojte liječiti komplekse na ovaj način. Ovdje se grubo zadire u hrvatske unutarnje stvari od strane jednog bezveznjaka - bjesnio je Milanović.

Za glavnog tajnika EPP-a kazao je da je "tehnička osoba" uz napomenu da je mislio da je "taj miš odavno otišao u soju rupu".

- Ja znam tko su tajnici europskih stranaka. Ovo nije Martens, ovo je tajnik europske stranke koji nema jačinu tajnika poput primjerice Jarnjaka ili Bačića. Tajnici europskih stranaka se uglavnom biraju na natječaju. Mašala, svaka čast što vas on brani. Taj čovjek je napravio groznu grešku. Pozdravite tog...whatever - izjavio je Milanović.

U nekoliko navrata predsjedavajući Ivan Jarnjak pokušao ga je prekinuti, ali Milanović mu je uzvratio:

- Bivši ministre policije, neke manire morate akomodirati - rekao je.

Jarnjak mu je potom održao lekciju da je on potpredsjednik Sabora i zatražio da mu se tako i obraća. Podsjetio ga je da je on bio ministar policije u slavno ratno doba. Milanoviću je izrekao i opomenu.

>>> Kunst rekao za Milanovića da je budala

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature