Obavijesti

News

Komentari 60

'Milanović i Pusić poklonite vi svoju imovinu, a ne hrvatsku'

'Milanović i Pusić poklonite vi svoju imovinu, a ne hrvatsku'
1

Iz HDSSB-a ističu kako Milanović pokazuje elementarno neznanje kada je u pitanju sporazum Tuđman-Izetbegović, a za Pusić se pitaju čije je ona zapravo ministrica

VIDEO

Milanović i Pusić se varaju ako misle da će Sabor ratificirati Tuđmanov sporazum sa BiH o granici jer za njega nije potrebno 39 ruku, kako oni misle, nego dvotrećinska većina, a Kukuriku koalicija to u Saboru nema, kažu čelnici HDSSB-a koji su se oštro pobunili protiv trgovine hrvatskim teritorijem. 

Ističu kako Milanović pokazuje elementarno neznanje kada je u pitanju hrvatska povijest i sporazum Tuđman-Izetbegović, a za Pusić se pitaju čija je ona zapravo ministrica vanjskih poslova. 

- Milanoviću, vrh Kleka te otoci Veliki i Mali Škoj nisu dva kamena, a sve i da jesu, kakav si ti premijer kada taj teritorij poklanjaš umjesto da štitiš hrvatske interese! Nisi zato pobijedio na izborima da trguješ zemljom za koju su se izborili naši branitelji. Hrvatski teritorij ne može biti u kontri za novac Europske unije - kažu Vladimir Šišljagić i Krešimir Bubalo dodajući  kako bi bilo bolje da smo svih ovih godina inzistirali na naplati ratne štete od strane država koje su nam uništile gradove i sela, a sada traže dio našeg teritorija. 

- Istovremeno dok Slovenija, BiH te Crna Gora traže svoj dio Hrvatske, mi od Srbije potražujemo 11 tisuća hektara našeg teritorija s druge strane Dunava, to su Kenđija, Vukovarska i Šarengradska Ada, no to pitanje Josipović ne postavlja kada posjećuje srpskog predsjednika. Zar će Milanović i to pokloniti?! - ističu u HDSSB-u i poručuju premijeru i ministrici Pusić da poklanjaju i trguju sa svojom imovinom, a ne sa Hrvatskom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...