Obavijesti

News

Komentari 134

Milanović: Odlaganje teških poteza bilo bi neodgovorno

Milanović: Odlaganje teških poteza bilo bi neodgovorno
1

Zoran Milanović kaže kako razumiju zamor i nestrpljenje građana od kojih se uvijek tražilo samo odricanje. Odlučan je vratiti dostojanstvo i položaj radniku i radu

VIDEO

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je čestitku hrvatskim građanima u povodu Međunarodnog praznika rada, u kojoj stoji: 

„Prije nekoliko mjeseci preuzeli smo upravljanje zemljom opustošenom krizom, neprovođenjem reformi i ponašanjem zbog kojeg se danas vode sudski procesi.  Prihvatili smo odgovornost koju su nam dali građani, svjesni da nema lakih rješenja i da nemamo puno izbora pri uvođenju reda u gospodarske, poslovne i radne odnose u zemlji.

S tim ciljem, dužni smo donositi i teške odluke koje će se, uvjereni smo, samo u kratkom roku nepovoljno odraziti na već iscrpljeni standard građana. Vlada čini sve da stvori preduvjete za gospodarski rast koji je jedino jamstvo ne samo očuvanja radnih mjesta, nego  i otvaranja novih.

Razumijemo zamor i nestrpljenje hrvatskih građana od kojih se uvijek tražilo samo odricanje. S druge strane, svako daljnje odlaganje neugodnih poteza bilo bi ne samo neodgovorno, već i nepošteno i pogrešno, a naposljetku i neuspješno kupovanje vremena koje je već gotovo isteklo.

Odlučni smo u tome da vratimo radniku i radu dostojanstvo i položaj koji zaslužuju, a hrvatsko gospodarstvo postavimo na zdrave temelje, kao jedini put do boljeg života svih, radnika, umirovljenika i onih koji svoje pravo na rad još nisu ostvarili ili su u ovim teškim godinama izgubili radna mjesta.

Vjerujemo da u tome i dalje imamo vašu podršku.

Svim hrvatskim građanima, u ime Vlade Republike Hrvatske, čestitam 1. svibanj, Praznik rada.“

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...