Obavijesti

News

Komentari 127

Milanović: Otišao sam kad sam odgovorio na svih 26 pitanja

Milanović: Otišao sam kad sam odgovorio na svih 26 pitanja
15

Premijer Zoran Milanović je u Rijeci s partnerima promovirao koalicijsku listu za EP, no nije mogao izbjeći novinarska pitanja o ranijem odlasku iz Sabora

VIDEO

Zoran Milanović je u srijedu došao u Rijeku kako bi sa svojim partnerima promovirao koalicijsku listu SDP, HNS i HSU-a za izbore za Europski parlament. Na pitanje novinara zašto je istoga dana izišao ranije iz Sabora, kazao je kako je na rasporedu bilo 26 pitanja i nakon što je odgovorio na posljednje, 26., izišao je iz Sabora. Na novinarsko pitanje kako ispada da s Karamarkom ne može biti u istoj prostoriji odgovorio je da s njim može biti i u istoj telefonskoj govornici, te je još jednom ponovio kako je po pravilima odgovorio na sva najavljena pitanja te je zato otišao.

Milanović: Ljudi s naše liste sigurno neće varati za dnevnicu

Pred prepunim gledalištem HKD Sušak premijer je rekao kako se Hrvatska ne dijeli na crne i crvene nego na poštene i na one koji ne poštuju zakon i pravila. Također je rekao da je kriza nastupila zbog pohlepe jednog dijela financijskog svijeta, koji je htio jako puno i to preko noći. 

- Takav mentalitet je podgrijavan i kod nas do prije nekog vremena, uzmi što skuplje i što više već će netko platiti, ali račun uvijek stiže - objasnio je Milanović i rekao kako Hrvatska u Europsku uniju ulazi u trenutku koji je najkompliciraniji od Drugog svjetskog rata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Na našoj listi nema notornih, to su pristojni građani i sigurno neće varati za dnevnicu - zaključio je Milanović. Prije njega govor je održala i Vesna Pusić koja je rekla kako je HNS od svog osnutka 1990. smatrao da je Hrvatskoj mjesto u Europi. 

Pusić: Na izbore svatko može, a bome se i svatko kandidirao

- Trebamo ljude koji će nas predstavljati kao kreativne Europljane, na izbore se svatko ima pravo kandidirati i bit ću toliko slobodna da kažem, bome se i svatko kandidirao - rekla je Pusić i dobila veliki pljesak. Predsjednica HNS-a je zaključila kako u Europski parlament trebamo izabrati ljude koji razumiju Europu i Hrvatsku i koji tamo ne odlaze da bi rušili Europu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a