News

Komentari 31

Milanović posjetio unesrećene građane u petrinjskoj vojarni

Milanović posjetio unesrećene građane u petrinjskoj vojarni

Predsjednik Milanović razgovarao je i s ravnateljicom Doma za starije i nemoćne osobe u Petrinji te se upoznao sa situacijom u kojoj se nalaze  štićenici Doma. Milanović će obići i Strašnik, Majske Poljane i Glinu

Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je vojarnu u Petrinji "Pukovnik Predrag Matanović" u kojoj su smješteni građani s područja Petrinje i okolice, koji se zbog posljedica potresa više ne mogu vratiti u svoje domove, kao i štićenici petrinjskog Doma za starije i nemoćne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je u srijedu priopćeno i njegova ureda, na sastanku u vojarni izvještaj o stanju na terenu predsjedniku Milanoviću podnijeli su načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj, ravnatelj Civilne zaštite Damir Trut i glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković.

Oni su predsjednika upoznali sa svime što je do sada učinjeno na zbrinjavanju ljudi i saniranju posljedica potresa, kao i o daljnjim aktivnostima i planovima. Tom prilikom predsjednik Milanović razgovarao je i s ravnateljicom Doma za starije i nemoćne osobe u Petrinji Magdalenom Komes te se upoznao sa situacijom u kojoj se nalaze  štićenici Doma.

Nakon Petrinje, predsjednik Milanović obići će naselje Strašnik, Majske Poljane i Glinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci