Obavijesti

News

Komentari 85

Milanović u Rijeci: Odazvat će se sudskom pozivu za svjedoka

Milanović  u Rijeci: Odazvat će se sudskom pozivu za svjedoka

Bivši premijer planira ovih dana staviti saborski mandat u mirovanje. On je danas u Rijeci jer se planira odazvati pozivu Općinskog suda kao svjedok saborske zastupnice Ines Strenje Linić

VIDEO

Bivši predsjednik Vlade i SDP-a Zoran Milanović pojavit će se danas u Rijeci po prvi puta u javnosti nakon što je u studenom na Iblerovom trgu predao Bernardiću vođenje stranke na čijem je čelu bio devet godina. Milanović se naime u 10.30h planira odazvati pozivu na Općinskom kaznenom sudu u Rijeci kao svjedok saborske zastupnice Mosta Ines Strenje Linić u njenoj tužbi protiv Novog lista, potvrđeno nam je iz krugova bliskih Milanoviću.

Strenja Linić je naime tužila taj riječki dnevni list zbog teksta u kojem su naveli da se ona prilikom pokušaja formiranja Vlade prije godinu dana nalazila tajno s Milanovićem. Ova Mostovka smatra da joj je iznošenjem te informacije koju nisu provjerili kod nje same nanešena šteta te sada traži pismenu ispriku redakcije u novinama, te odštetu od 10 000 kuna. Taj iznos, potvrdila nam je sama, misli donirati Udruzi udomljena djece Damdom. Novi list joj je, neslužbeno doznajemo ponudio intervju za povlačenje tužbe.

U cijelom postupku je ona kao svjedoka navela i Milanovića koji se nedavno nije mogao odazvati na glavnoj raspravi, ali će tako sada doći u Rijeku ispuniti dužnost i svjedočiti po pamćenju.

Osim Milanovića u Rijeci bi se na sudu trebao pojaviti i bivši ministar gospodarstva Tomislav Panenić kojeg je Strenja Linić također navela kao svjedoka u svoju korist.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, kako 24sata doznaje od izvora bliskog Milanoviću, on bi ovih dana trebao podnijeti zahtjev za stavljanje mandata u mirovanje u Saboru i odlazak potpuno u privatni biznis. Njemu bliska osoba kaže nam da to zna većina njegovih stranačkih kolega. Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina ovog je vikend u intervjuu baš za Novi list dao jasno do znanja kako on smatra da bi Milanovića ukoliko iza veljače ne izađe iz Sabora trebalo možda i isključiti iz stranke jer joj nanosi štetu.

Kako doznajemo Milanović je jednom svom kolegi rekao da se ne zamara takvim intervjuima i da on smatra kako ga iz stranke može izbaciti tek mjesna organizacija ili predsjedništvo stranke što je ipak manje moguće. I on i ljudi iz predsjedništva SDP-a koji su i dalje u kontaktu s njim smatraju kako se Komadina u tom intervjuu i u nekoliko postupaka ponašao kao da je on predsjednik SDP-a, a ne Bernardić. Zbog toga je, neslužbeno doznajemo, došlo i do svađe Rajka Ostojića i Komadine.

Milanović je inače u kontaktu s Bernardićem kojem je najavio svoje planove, i povlačenje ovih dana i odlazak na sud, dapače SDP mu je za taj sutrašnji put ustupio i vozilo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag