Obavijesti

News

Komentari 5

Milanovićev obračun? S A liste otpali Linić, Picula...

Milanovićev obračun? S A liste otpali Linić, Picula...
1

SDP-ovci tvrde kako u stranci nema nikakvog obračuna sa starim kadrom. Kažu kako je došlo vrijeme da mlađi članovi stranke pokažu što znaju

VIDEO

Nakon što je SDP imenovao koordinatore prema izbornim jedinicama, u kojima nema dosadašnjih uzdanica stranke, u javnosti su se pojavile priče o još jednom obračunu šefa SDP-a Zorana Milanovića sa starim kadrom. Iz “prve lige” otpali su Milanovićevi protukandidati na zadnjoj konvenciji: Željka Antunović, Tonino Picula, ali i Slavko Linić. Rješavanje Linića tumače Milanovićevim odmakom od afera koje se vežu uz njegovo ime, od Riječkih tržnica pa do “Viktora Lenca”.
SDP-ovci tvrde da u stranci nema sukoba.
Linić je iznenađen javnom polemikom i tvrdi da nešto takvo u SDP-u ne postoji. Pozdravlja prijedlog stranačkog šefa, koji je za koordinatora osme izborne jedinice izabrao Zlatka Komadinu, primorsko-goranskog župana. To smatra izvanrednim potezom.
Napominje kako je došlo vrijeme da odgovorne poslove preuzmu mlađi ljudi.
- To ne znači da se povlačim iz politike, ali neću više biti u prvim redovima. Na nama starijima sad je prenositi znanje, biti uz stranku i svi ćemo dati svoj doprinos na parlamentarnim izborima - rekao je Linić.
Ističe da svi koji pokušavaju destabilizirati SDP pričama o obračunima i sukobima u tome neće uspjeti.
- HDZ je težak protivnik i svatko od nas mora dati 100 posto energije kako bismo ga pobijedili - izjavio je Slavko Linić.
Napomenuo je i da SDP-u sukobi u HDZ-u odgovaraju, a tumači ih kao znak slabosti, neorganiziranosti i neuspjeha ove vlasti.
Željka Antunović ne osjeća se loše jer nije imenovana za SDP-ovu koordinatoricu. Kaže kako je došlo vrijeme za mlađe generacije. Tvrdi da će svojim ugledom i čistim obrazom biti na raspolaganju stranci.
No unatoč tome što SDP-ovci žele ostaviti dojam kako idilične atmosfere u stranci, treba podsjetiti da je Milanović preuzimanjem stranke počeo obračun s neistomišljenicima. Matu Arlovića, koji nije podržao njegov izbor, natjerao je da napusti politiku jer mu nije želio ponuditi neku od vodećih pozicija na izbornoj listi. Milana Bandića riješio se nakon njegove kandidature na predsjedničkim izborima. A zbog nezadovoljstva stranku je napustio Ivica Pančić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...