News

Komentari 77

Milanovićeva izjava o epidemiji korona virusa u BiH pokrenula lavinu negativnih komentara

Milanovićeva izjava o epidemiji korona virusa u BiH pokrenula lavinu negativnih komentara

Najbolji odgovor koji Milanoviću možemo dati jest da ga proglasimo nepoželjnom osobom. Izjavom je uvrijedio žrtve pandemije, oboljele, kao i njihove obitelji, poručili su iz Naše stranke

Predsjednik Zoran Milanović na današnjoj je presici za medije izjavio kako je susjedna BiH jedna od najuspješnijih u borbi s epidemijom korona virusa, na što je burno reagirala tamošnja Naša stranka.

U izjavi za medije, Milanović je rekao kako u BiH 'niti je itko bolestan, niti itko umire, niti je itko u bolnicama, niti itko priča o tome, niti se itko cijepi'. Zastupnici Naše stranke njegovu su izjavu oštro osudili i poručili kako je time uvrijedio sve građane te zemlje. 

- A u najvećoj mjeri je uvrijedio žrtve pandemije, oboljele i preminule, kao i njihove obitelji. Bosna i Hercegovina na ovu njegovu izjavu mora odgovoriti složno i dostojanstveno i dati do znanja da nikad više neće biti poštapalica u Milanovićevim pokušajima da sarkazmom pokušava skrenuti pažnju s vlastitog nerada - kazali su iz Naše stranke, prenosi Klix.ba.

Dodali su i kako je tom izjavom predsjednik pokazao nedostatak političke korektnosti, empatije i politički primitivizam kojim vlastitu veličinu želi steći ponižavanjem drugih. Uz to, predsjednika RH proglasili su nepoželjnom osobom koja se, uz sve nedostatke, može 'pohvaliti' viškom prepotencije. 

- Najbolji odgovor koji Zoranu Milanoviću možemo dati jest da ga proglasimo nepoželjnom osobom i da bar djelomično vratimo dostojanstvo našim građanima tako što ćemo pokazati da ne dopuštamo da ih svaki politički šoven ponižava kad mu se prohtije, a Milanović je to učinio već nekoliko puta - poručili su iz Naše stranke.

Najčitaniji članci