Obavijesti

News

Komentari 51

Milinović: Članovi ličkog HDZ-a odlučit će o mojoj kandidaturi

Milinović: Članovi ličkog HDZ-a odlučit će o mojoj kandidaturi
1

HDZ će naći snage kao nebrojeno puta do sada staviti interes Hrvatske iznad uskog stranačkog interesa, rekao je Darko Milinović na koncertu u Gospiću

VIDEO

Prije točno godinu dana HDZ je svojim građanima za Božić darovao koncert klape Intrade. Tada je uz domaćina Darka Milinovića u Gospiću sjedio Božidar Kalmeta, od milja zvan Dario. Večeras je Kalmetu zamijenila supruga ministra na odlasku, a uz nju u prvi red sjele su uz svoje supruge bolje polovice svih ličkih političara.

Iako se nećkao, kako je sam priznao, da večeras održi govor pred punom dvoranom sugrađana, Milinović je ipak imao nekoliko poruka koje je želio odaslati prije koncerta klape intrade.

– Božić je vrijeme praštanja i ako sam se ja kao predsjednik Županijskog odbora HDZ-a od prošloga koncerta prije godinu dana nekome zamjerio, ako smo kome napravili nešto nažao, onda je danas trenutak da kažemo: "Oprostite". Jer ljudi koji rade griješe, a HDZ radi i naravno da ponekad napravi neke greške – kazao je.

– Rekao sam, a i naši su građani rekli da ćemo sljedeće četiri godine, a možda i kraće, biti u oporbi i ja smatram da moramo izniknuti i smoći snage da ponovno i u oporbi budemo odgovorni za hrvatsku državu. Nije ovo patetika, HDZ će naći snage kao nebrojeno puta do sada staviti interes Hrvatske iznad uskog stranačkog interesa – poručio je te se ponovno dotakao teme svoje kandidature za predsjednika HDZ-a.

– Rekao sam da nije vrijeme političkih poruka i stojim pri tome, ali jednu ću ipak na kraju reći. Ovih se dana špekulira o mojoj kandidaturi za predsjednika stranke. Kada je riječ o bilo čijoj kandidaturi, pa kada mediji špekuliraju o tome, onda ću reći sljedeće: svoju ću odluku donijeti kao i uvijek sa svojom velikom obitelji, a to je 10 tisuća članova HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji. Na koje mjesto i hoću li se kandidirati odlučit ćete vi jer vi ste HDZ i jer vi o budućnosti HDZ-a morate odlučivati. Ne samo vi nego 230 tisuća članova – poručio je Milinović nazočnim stranačkim kolegama.

Dodao je kako jamči "da će u vremenima koja su ispred nas  HDZ napraviti iskorak u demokraciji i da ćemo nakon tog iskoraka izaći još jači".

– Još će jednom HDZ biti na kormilu hrvatske države jer imamo snage za to, jer smo ona stranka koju Hrvatska treba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...
Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo