Obavijesti

News

Komentari 104

Milošević: HDZ neće dopustiti da SDP ušeće u Banske dvore

Milošević: HDZ neće dopustiti da SDP ušeće u Banske dvore
1

Glavni tajnik HDZ-a Domagoj Ivan Milošević "ljudskom i časnom" ocjenio je odluku Tomislava Karamarka da na sebe preuzme odgovornost i da ostavku na mjesto predsjednika stranke

VIDEO

Glavni tajnik HDZ-a Domagoj Ivan Milošević "ljudskom i časnom" ocjenio je odluku Tomislava Karamarka da na sebe preuzme odgovornost i da ostavku na mjesto predsjednika stranke, rekavši kako HDZ ide na izbornu pobjedu i neće dopustiti da se SDP "ušeće u Banske dvore".

"HDZ će, naučen lekcijama iz 2015., na izvanredne parlamentarne izbore izaći s najboljim timom i programima. Nećemo dopustiti da se SDP, kao što neki misle, samo ušeće u Banske dvore, već ćemo ići po pobjedu", izjavio je Milošević novinarima u utorak poslijepodne ispred Središnjice stranke nakon koordinacije s HDZ-ovim ministrima.
 Odluku Tomislava Karamarka da na sebe preuzme odgovornost i podnese ostavku na mjesto predsjednika stranke smatra i ljudskom i časnom.

 Glavni tajnik HDZ-a ističe da sada Predsjedništvo stranke, Središnji odbor i Nacionalno vijeće moraju osigurati stabilnost HDZ-a, zajedništvo, jedinstvo,  provesti unutarstranačke izbore te spremiti stranku i buduću koaliciju za parlamentarne izbore.
 Dodaje da će kao glavni tajnik provesti fer i poštene izbore za novog predsjednika stranke, a stranačko Predsjedništvo će u četvrtak odlučiti hoće li se novi predsjednik birati po načelu jedan član - jedan glas ili ne.

O "plićim ili dubljim" promjenama u HDZ-u odlučuju članovi stranke 

 Upitan kako komentira izjavu čelnika Mosta Bože Petrova da su i u SDP-u i u HDZ-u potrebne "strukturne promjene", Ivan Domagoj Milošević rekao je da o bilo kakvim "pilićim ili dubljim" promjenama u HDZ-u odlučuju članovi stranke na svim razinama.

 "Nećemo se mješati u unutarstranačka pitanja drugih stranaka. Predlažem da se naši bivši partneri s kojima smo bili u suradnji, potencijalni  i budući, da se bave sami sobom", dodao je.

  Zaključuje da se svatko, bilo lijevo ili desno, treba baviti na korist hrvatskih građana i birača a oni će na kraju odlučivati što će se raditi idućih mjeseci.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava