Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
120 komentara

Ministar Ivica Kirin danas podnio neopozivu ostavku

Ivica Kirin podnio je ostavku istog dana kada ga je i redakcija 24sata pozvala na taj čin. Smatra se moralno odgovornim u slučaju generala Markača

24sata
Foto: 24sata

Nakon niza gafova koje je ministar počinio na tako odgovornoj poziciji, sljedeći logičan potez bio je ostavka. Ministrovi suradnici su nam potvrdili da se Kirin odlučio na ostavku kada je vidio naslovnicu današnjeg izdanja 24sata.
Kirin i Markač su 22. prosinca išli u božićni lov na Bilogoru zbog čega je general danas uhićen te se mora vratiti u pritvor u Haag. U pismu ostavke Kirin izražava ’svoje duboko žaljenje i ispriku svima koji su zbog toga, na bilo koji način, povrijeđeni ili im je učinjena šteta.’

PISMO OSTAVKE IVICE KIRINA NA MJESTO MINISTRA
Poštovani gospodine predsjedniče Vlade Republike Hrvatske, podnosim Vam neopozivu ostavku na mjesto ministra unutarnjih poslova RH. Smatram to svojim osobnim moralnim činom i dužnošću zbog okolnosti u kojima sam se našao u slučaju generala Mladena Markača.
Izražavam svoje duboko žaljenje i ispriku svima koji su zbog toga, na bilo koji način, povrijeđeni ili im je učinjena šteta. Vama, gospodine predsjedniče, zahvaljujem na ukazanom povjerenju i suradnji te želim puno uspjeha u daljnjem vođenju Vlade.
S poštovanjem, Ivica Kirin

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message