News

Komentari 103

Ministar kuću procijenio na tek 120.000 €, a vrijedi puno više

Ministar kuću procijenio na tek 120.000 €, a vrijedi puno više

Kuću je jedna od banaka procijenila na nešto više od 2 milijuna kuna, a ministar je u imovinskoj kartici upisao da ona vrijedi tek 900.000 kuna, piše Telegram. Premijer vjeruje da će Kujundžić sve pojasniti oko kuće

Ministar zdravstva Milan Kujundžić nedavno je kupio kuću na Maksimiru, ali iz ministrove imovinske kartice nije jasno odakle mu za to novac.

Kako piše Telegram, ministar i njegova obitelj dio su novca za kupovinu kuće dobili hipotekarnim kreditom u kojem je založio svoju kuću na Markuševcu. Kuću je jedna od banaka procijenila na nešto više od 2 milijuna kuna, a ministar je u imovinskoj kartici upisao da ona vrijedi tek 900.000 kuna.

Kuća se nalazi na brdašcu s pogledom na Medvednicu. U sklopu nje se nalaze i garaže te dvorište. Kuću je druga banka procijenila na gotovo dvostruko veći iznos od onog koji je ministar naveo u imovinskoj kartici.

Premijer Andrej Plenković iz Davosa je novinarima komentirao ministra i njegove kuće.

- Nisam imao vremena puno vidjeti, vidio sam sad prije susreta s vama. Vidjet ću se sutra s ministrom pa ću s njim razgovarati. Vjerujem da će to pojasniti - rekao je premijer za N1.

Najčitaniji članci